Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 exynos vs S24 snapdragon

(Temat utworzony: 05-02-2024 09:53 AM)
5199 Wyświetlenia

Też mam ten problem

arrrken
Voyager
Opcje
Cześć wszystkim. Interesuje mnie porównanie tych dwóch telefonów pod względem benchmarków, ale w wersji podstawowej „małej”. Wszędzie porównują S24 z Exynosem do S24 Ultra ze Snapdragonem. Dla mnie te testy nie są w ogóle miarodajne ze względu na wielkość telefonów. Nigdzie nie mogę znaleźć takich testów. Jakby komuś się udało taki test znaleźć na YouTubie, to proszę wkleić link.
50 Odpowiedzi
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Nigdzie nie znajdziesz, Snapdragon jest tylko w S24 Ultra, Exynos jest w S24 i S24+. Samsung S24 Ultra jest większy, więc wszystkie te testy nie będą całkowicie miarodajne
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
Ale jest wersja z USA ze snapdragonem. Może ktoś zrobi porównanie.
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
No to możesz poszukać, na YT nic takiego nie ma. Poza tym po co taki test, skoro nie wiemy czy S24 ze Snapdragonem trafi do Polski
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
Nie chodzi o to, czy trafi do Polski. Każdy narzeka na Exynosa, ja tam do niego na razie nic nie mam. Chciałem tylko zobaczyć, jak radzi sobie Snapdragon w tak małej obudowie.
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Na pewno niedługo się pojawi, tylko musi się za to zabrać jakoś niezależny tester, bo jak zawsze wyjdzie wiadomo jak...
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
No tak. Masz rację. Ale dziwne trochę, że nie mogę znaleźć żadnego testu Snapa w małym S24🤔
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
No to trzeba czekać na jakiś amerykańskich techtuberów, z pustego nawet admin YT nie odtworzy
0 Like
arrrken
Voyager
Opcje
No tak. To spokojnie czekam.
Mighn
Big Cheese
Opcje
Stany zawsze są do tyłu z testami, jest kilka reklamowych recenzji w stylu: https://www.theverge.com/24036693/samsung-galaxy-s24-plus-ultra-specs-comparison-price ale na testy z USA poczekamy trochę, stany to iphone land do tego z klientem o bardzo małej świadomości i nie szukającym realnych i rzetelnych informacji o produkcie.