Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Aparat - Lepszy? Bez zmian? Poprawiony?

(Temat utworzony: 21-01-2024 11:27 PM)
4328 Wyświetlenia
dewito
Journeyman
Opcje

Witajcie. Jak wypada sprawa z apratem? Został bez zmiany czy jest poprawiony albo inaczej; naprawiony? :winking-face: Teoretycznie powinno być lepiej; przysłona jaśniejsza + 50 megapikselowy teleobiektyw, nowy sof/AI. Jak wiemy aparat w serii S23 nie wyszedł za dobrze - szumy, problemy z nocnymi zdjęciami przy słabym oświetleniu, brak ostrości, sławetny banan. Bardzo mnie ciekawią Wasze opinie na ten temat. Nie chcę podpierać się opłaconymi recenzjami z YT i inny portali/stron społecznościowych. Dajcie znaka. Pozdrawiam

80 Odpowiedzi
Bo___
Pathfinder
Opcje
Z tego co widzę nie jest lepiej. Obróbka jest inna, a nowy 5x do starego 10x na zoomach podjazdu nie ma, za to jest lepiej między 5 a 10x
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Witam, za niedługo nasz @_Technik_  będzie miał podstawowy model S24, więc fachowe oko oceni 😉

dewito
Journeyman
Opcje

Nad jedną recenzją z YT myślę , że można by się pochylić. Kuba Klawiter zrobił fajną recenzję "S24 Ultra vs S23 Ultra - Wiem, który Samsung jest lepszy!" Z recenzji wynika, że praktycznie nie ma żadnej różnicy między aparatami w obydwu modelach. Paradoksalnie w kilku próbach S23 Ultra jest nawet lepszy. Tak się zastawiam i myślę, że producenci są już pod ścianą możliwości. Iphone 15 Pro Max też niewiele zmienił i niewiele pokazał. Taka moja luźna rozkmina.

0 Like
Jhomek
Pioneer
Opcje

Patrząc na jakość zdjęć s24u który mam w ręce razem z i15pro max to Samsung zrobił jakąś katastrofę a zdjęcia na s23u były dużo lepsze. Zdjęcia są tak przeswietlane albo z drugiej strony ciemne że jestem mocno zawiedziony i jestem ciekaw czy pierwsza aktualizacja to poprawi bo szczerze mówiąc jest tragedia.

0 Like
Pitson23
Voyager
Opcje
Zwracaj smartfon ! Oni nic nie zrobią tak jak nie zrobili przez prawie caly rok w serii S23 a po czasie nawet zepsuli zdjęcia.
0 Like
Members_Er3EmBU
Apprentice
Opcje

czy coś już wiadomo na temat fotokopii drobnego tekstu na zwykłym S24?

0 Like
Wkurzak
Explorer
Opcje
Witam. Kilka pierwszych fotek z nowego aparatu. Tryb portretowy serio może być jednym z lepszych na rynku. Ale do bardziej szczegółowych wniosków dojdziemy z czasem. Pierwsze poprawki itp 

image

image

PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ja nie jestem zadowolony z aparatu, gorsze zdjęcia jak z S23U
0 Like
Wkurzak
Explorer
Opcje
A masz jakieś przykłady? Chętnie zobaczę bo już kilka osób tak pisało. Miałem s23u pół roku temu i wspominam dobrze ale potem strasznie popsuli aparat aktualizacjami.