Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S Pen S24 Ultra

(Subiect creat la: 09-03-2024 04:20 PM)
644 Vizualizări
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
E normal ca S Pen-ul de la S24 Ultra sa nu între de tot în lăcașul lui? Adică face click când îl introduc și îl apăs, însă depășește marginea ramei, ceea ce nu mi se pare normal. Dacă trec degetul peste partea de jos a ramei ma deranjează. La S22 ultra culca perfect pe rama și nu am aceasta problemă. La voi tot asa e?

P.S. Intre timp m-am obisnuit si cu faptul ca S Penul e putin iesit mai afara decat la S22 Ultra, mai ales ca i-am pus si o husa Spigen :)). In schimb am o alta problema. Astazi cand am scos S Penul si pur si simplu mirosea a plastic ars. Nu a fost afectat plasticul in sine, însă miroase rau a plastic ars. La o simpla cautare pe google se pare ca nu sunt singurul cu aceasta problema. La voi cum e?
32 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți atașa o poză să vedem exact? La S23 Ultra se simte puțin când trec cu degetul, dar nu mă deranjează.
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Da, o sa postez când ajung acasă
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Am atașat pozele.20240309_205503_1000040825_1710010506.jpg20240309_205453_1000040824_1710010495.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, acum le-am văzut.. din ce vad, este puțin mai mult ieșit afară din locașul lui, dar din ce am văzut pe net, așa este el și nu este un defect. Eu încă nu am telefonul, îl aștept. Cel mai probabil așa este construit.
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Daca ai primit între timp telefonul ai putea sa îmi confirmi sau infirmi daca S Penul are un miros de plastic ars. Astazi cand am vrut sa il folosesc am obsevat ca miroase groaznic a plastic ars.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încă nu mi-a ajuns telefonul, ca să pot să îți confirm.. și la S23 ultra are un miros de plastic, dar nu miroase a ars.
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Poate ca nu chiar a ars, dar e un miros înțepător si nu mi se pare normal.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mirosul de plastic exista și pe S22 ultra, și pe S23 ultra. Nu este un defect, stai liniștit.
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Cand ajung acasa chiar o sa ma uit la S22U pentru ca eu nu stiu sa fi avut problema aceasta.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă ai folosit S-penul destul de des, nu cred că se mai simte așa la S22 Ultra. Eu nu prea am folosit S-penul și de asta miroase așa. La S23 Ultra se simte un pic mai mult mirosul, pentru că nu am folosit S-penul deloc.
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Nici eu nu l-am prea folosit. De vreo 10 ori în 2 ani, dar într-adevăr are și la S22U același miros, dar mult mai puțin resimțit olfactiv. Adică nu simt ca la S24U când il scot, ci doar dacă îl miros.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Pentru că S24 Ultra este nou. Cu timpul se va mai duce din miros și nu o să-l mai simți așa de puternic.
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Corect, asa e.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Ciprian,
Dă-mi voie să retractez (opusul lui eject, cuvânt englezesc) comentariul anterior...
Ca să nu te (mai) deranjeze muchiile rotunjite ale S-Pen.
0 Aprecieri
Cici0803
First Poster
Opțiuni
Si eu am S pen-ul putin iesit in afara, desi am vazut ca pe site-ul samsung la un 360° view nu depaseste rama telefonului.
0 Aprecieri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Da, la S24U e putin ieșit din telefon. Așa este design-ul.. ziceau si pe youtube că e putin ciudat, dar asa e la acest model.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Poate că proiectanții s-au gândit că le va fi mai ușor utilizatorilor să apuce (cu vârful unghiilor) creionul (S-Pen) pentru a-l folosi... Ergonomie este numele acestei discipline de studiu.
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Ergonomie sau nu, S Penul trebuia gândit ca în momentul în care îl scoți sa iasă suficient cât sa îl poți prinde și scoate, nu sa deranjeze când nu e nefolosit. La S22 Ultra cu o husa Spigen nu am nicio problema in a-l scoate, dar nici când e în lăcașul lui nu ma deranjează.
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Asa e și la mine, și mi se părea mai normal la s22u. Dar cu carcasa pe telefon nu e problema.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Stai calm ca nu este nici o problema!
Am fost săptămânile trecute în Altex și era la fel.
Am vizitat 2 magazine altex și ambele telefoane aveau identic pen-ul ieșit în afara