Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Refresh rate.

(Subiect creat la: 18-04-2024 08:10 PM)
319 Vizualizări
OvidiuTone
Pioneer
Opțiuni
Salut , mi se pare mie sau pe s24 ultra cu economisire energie activa si o rata de refresh 60hz telefonul sacadeaza ? Adica aplicatiile ruleaza bine , dar tranzitia este foarte lenta , pentru mine imposibil de folosit 60hz.
Fata de s23 ultra care mergea perfect cu economisirea energiei.
5 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu am observat asta. L-am tinut cateva saptamani bune asa si nu am avut nici o problema.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, ambele telefoane au procesoare diferite, deci este total normal sa aibă și alte gesturi atunci când îl treci pe 60 Hz( mai contează și de optimizarea procesorului). Dar e bine de știut ca orice telefon trebuie sa meargă puțin mai sacadat pe 60hz totuși!
Din cauza asta și exista 60hz și 120hz sau economisire energice.
Este logic ca limitează performantele.
Deci stai calm ca nu este nimic ieșit din comun
OvidiuTone
Pioneer
Opțiuni
Stiu ca nu e nimic lipsit din comun doar ca e deranjant , prea deranjant..fata de s23 unde il aveam doar pe economisire energie cu 60hz si era ff fluid totul.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Sunt șanse ca procesorul sa nu fie suficient de bine optimizat ca la S23 Ultra.
Posibil pe viitor o sa meargă la fel de bine și S24 Ultra, dar sigur după încă vreo 5-6 update-uri
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Tranzitiile sunt mai lente in sensul ca dureaza mai mult, sau ca nu sunt asa de fluide ca si la 120HZ? Daca se vad mai sacadat decat pe S23 poate fi si din cauza noiului ecran de pe S24 care are o claritate mai buna. Atunci cand vedem o animatie sau un film, pentru a o vedea fluid, cu cat sunt mai clare imaginile cu atat e nevoie de mai multe frame-uri pe secunda. Poate asta iti da impresia ca merge mai incet.

De exemplu un film inregistrat la 60 fps si redus la 30 fps prin eliminarea a 30 de frame-uri o sa il vezi sacadat fata de acelasi lucru inregistrat din start la 30fps , dar cu timp de expunere mai lung pentru fiecare frame si implicit si un pic de blurare a elementelor care se misca. (ceea ce in cazul animatiilor pe telefon nu se intampla)

0 Aprecieri