Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme volum apel

(Subiect creat la: 26-12-2024 08:56 AM)
151 Vizualizări
FloATF
Explorer
Opțiuni
Crăciun fericit tuturor!
De cateva zile, ma confrunt cu o problemă și anume când sunt intr-un apel, abia îmi aud interlocutorul. Volumul este la maxim, dar degeaba. Până acum, când primeam un apel, puteam sa vorbesc de ma auzeau toate persoanele din jur, acum dacă nu îl lipesc tare de ureche, nu se aude. Știe cineva care ar fi problema? S24U 
7 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
O resetare la rețeaua mobilă ai făcut și un restart la telefon după aceea? .. poate fii și o problemă de la operator/semnal.
FloATF
Explorer
Opțiuni
Am încercat. Tot așa. Problema cred ca a apărut după ultimul update, dacă nu ma înșel.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă era problemă software bănuiesc că erau mai mulți ce se confruntau cu această problemă cu acest model. Așadar mai rămâne de verificat la operator. Din telefon n-aș crede.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu cred că are legătură cu actualizarea. Mie îmi merge la fel ca și înainte. Cu oricine vorbești se aude la fel? Ai încercat să reglezi volumul în timpul apelului? Restul sunetelor merg bine?
Încerca să scoți cartela SIM și să o introduci înapoi. (Oprește telefonul când faci asta).
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
O diagnosticare completa din "members", poate ?
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Un restart ai incercat? Eu am observat o problemă similara în apel pe Discord, se aud interlocutorii încet, dar după restart își revine volumul
FloATF
Explorer
Opțiuni
I-am dat vreo trei restarturi și vad ca și-a revenit.