Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Baterie S24 Ultra

(Subiect creat la: 11-08-2024 10:50 PM)
1072 Vizualizări
victor238
Student
Opțiuni
Salut! Am cumparat telefonul acum 4 zile, este nou nouț și am întâmpinat probleme cu durata bateriei. Mentionez ca am setat protecția bateriei pe maxim, încărcarea oprindu-se la 80% și ca sănătatea bateriei este bună. Dupa ce telefonul a învățat cum il folosesc imi arata ca o incarcare completa durează 14 ore si 30 de minute. E normal? Am înțeles ca acest telefon poate rezista si 2 zile fara probleme dupa o incarcare completă. Trebuie sa mai aștept sa învețe acele "usage patterns"?

image

4 Soluţii
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Capacitatea bateriei se măsoară în mAh nu în ore sau minute. Te ține exact 5000 mAh. Depinde de tine cum îi folosești, ce setări ai, ce aplicații și în ce condiții. Doar pe baza screenshot-ului se vede deja că folosești tiktok și Instagram și probabil și Facebook (de obicei e la pachet ce celelalte două), iar aceste aplicații consumă destul de mult curent. Apoi folosești 5G cu un semnal foarte slab iar acesta are un consum mult mai mare decât 4G (de fapt la 5G telefonul este conectat simultan și pe 4G). Cel mai probabil folosești un refresh de 120Hz și cine știe ce alte setări mai ai care cresc consumul.
Bateria te poate ține și mai mult de două zile dar în acest caz trebuie să fii mai restrictiv cu utilizarea lui, sau poți să îl folosești turat la maxim și atunci consumi rapid bateria.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ai telefonul de 4 zile si deja ai protecție baterie cu încărcare pana la 80%.E nou ,lasa-l un pic cu încărcare pana 100% fără protecție baterie, și vezi cum se comporta 1-3 luni....sa își facă câteva cicluri de încărcare complete.

Soluţie
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România!
Felicitări pentru noul telefon...
Să-l stăpânești sănătos și să-l folosești judicios!
În ce privește "problema" semnalată de tine, Victor, îți recomand următoarele:
- instalează suita de aplicații Good Guardians;
- citește toate tutorialele postate în comunitate de @AlphaBlue și @ElfStone, referitoare la încărcarea acumulatorului, optimizarea consumului aplicațiilor și prelungirea duratei de viață;
- patru zile este un timp insuficient pentru ca telefonul tău să învețe acele șabloane de utilizare (usage patterns).
Dacă vei limita timpul petrecut zilnic pe rețelele de socializare (social media), vei fi nevoit să-i schimbi bateria peste un cincinal, poate chiar mai mult.
Spor la lecturat!
😉

Soluţie
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, În primul rand dezactivează tâmpenia aia de protecție.
Nu o sa se strice deloc bateria dacă nu o lași sub 20%, nu te joci pe el la încărcat, nu îl folosești în soare telefonul, nu stai pe TikTok ore în șir.
Fără protectie, bateria te duce 6-7 garantat.
Se refera la autonomie 2 zile, dar nu precizează câte ore trebuie sa stai pe el zilnic ca sa scoți acel scor.
Pentru a te tine 2 zile, trebuie sa stai pe el zilnic maxim 3h.

4 Soluţii

15 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ce îți arată ție, este doar un estimat, nu că ar ține atât. Telefonul nu are nici o problema.
Eu una nu folosesc nici o limită și mă ține undeva la 2 zile.
victor238
Student
Opțiuni
L am folosit azi de la ora 2 si la ora 11 seara este 14%...
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Depinde și de aplicațiile pe care le folosești. Testează fără acea protecție și vezi cum e.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Capacitatea bateriei se măsoară în mAh nu în ore sau minute. Te ține exact 5000 mAh. Depinde de tine cum îi folosești, ce setări ai, ce aplicații și în ce condiții. Doar pe baza screenshot-ului se vede deja că folosești tiktok și Instagram și probabil și Facebook (de obicei e la pachet ce celelalte două), iar aceste aplicații consumă destul de mult curent. Apoi folosești 5G cu un semnal foarte slab iar acesta are un consum mult mai mare decât 4G (de fapt la 5G telefonul este conectat simultan și pe 4G). Cel mai probabil folosești un refresh de 120Hz și cine știe ce alte setări mai ai care cresc consumul.
Bateria te poate ține și mai mult de două zile dar în acest caz trebuie să fii mai restrictiv cu utilizarea lui, sau poți să îl folosești turat la maxim și atunci consumi rapid bateria.
Florin3005
Explorer
Opțiuni
Pentru o durata de minim o zi iti dau urmatoarele sfaturi :
Limiteaza reteaua la 4G , pentru ca Romania inca nu are infrastructura asa bine dezvoltata pe 5G .
Limiteaza rata de refresh la 60 .
Schimba rezolutia din QHD in FHD .
Eu unu folosesc si economisire baterie ( limiteaza puterea procesorului la 70% , dar dupa parerea mea nu sunt asa mari diferente la viteza de procesare ) .
Si schimba si profilul de performanta in Light .
Iti pun aici cateva screenshot uri ca sa intelegi 1723409075494.jpg1723409075515.jpg1723409075549.jpg
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Corect, exact așa am făcut și eu cu al meu S24 Ultra, am toate setările făcute la fel. Nu sunt gamer, așa că nu se simte deloc viteza de procesare la utilizare normală. Cum îl folosesc eu, e super, nu-mi trebuie mai mult. Sunt foarte, foarte mulțumit de S24 Ultra. Îl dețin de 4 luni și nu am niciun fel de problemă, nici cu bateria, nici altă problemă. Merge perfect. Nu știu cum de alții nu sunt mulțumiți. Oricum, unei persoane, orice i-ai da, nimic nu-i convine.
OvideluEu
Pathfinder
Opțiuni
Salut,in afara de limiatarea la 4G eu cred ca-s cam agresive restul setarilor...60Hz,FHD limita de putere CPU...ăst telefon cu astea la max ar trebuii sa tina doua zile jumatate!
Florin3005
Explorer
Opțiuni
Rezolutia QHD mananca foarte multa baterie si daca nu te uiti extrem de mult timp la video uri , filme etc , nu are rost sa o tii , in locul celei FHD care este mai mult decat suficienta . Iar referitor la limitarea puterii CPU , are balta pește ..70% ale lui S24U fac față tuturor jocurilor cu setarile pe high sau chiar ultra , ca si cum ai avea o masina de 1000 CP , o limitezi la 700 si o folosesti in oraș 😂 . Chiar si folosind multi tasking si mai multe aplicatii / ferestre deschise paralel pe ecran nu o sa ai probleme 💪
0 Aprecieri
OvideluEu
Pathfinder
Opțiuni
Salut,dar nu m-am referit la cat de bine se descurca CPU-ul cu o limitare de putere ci la faptul ca pentru telefonul asta (chiar si la S23,22 ultra) ii cam agresiv sa-i faci asta pentru a scoate un "timp" bun la baterie!Cat despre rezolutie in sine,da,"papa" la fel si cu rata de reinprospatare...papa si papa mult dar nu-s chestii (cel putin in 2024) de care sa ti cont chiar asa de mult pentru a salva baterie...doar daca vrei sa te duci in zona aia extrema de salvare a bateriei dar,si-n conditiile astea ar trebuii sa vezi rezultate notabile in termeni de "viata a bateriei"!Eu unu folosesc de la bun inceput 120Hz cu 1440p si 100% putere CPU si n-am probleme de baterie...nu din cauza astor setari!Altele-s dar nu tin de mine ci de Samsung...
0 Aprecieri
Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ai telefonul de 4 zile si deja ai protecție baterie cu încărcare pana la 80%.E nou ,lasa-l un pic cu încărcare pana 100% fără protecție baterie, și vezi cum se comporta 1-3 luni....sa își facă câteva cicluri de încărcare complete.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Nu am pus deloc protecția aia de încărcare limitată, îl încarc normal și nu e nici o problemă, dar fiecare face cum vrea.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Corect, dar e și pacat sa nu il folosească la capacitate maxima telefonul.Bateria e un produs consumabil,dacă tot dai 6000 lei pe un telefon, tot iti permiți un 200-300 lei sa ii schimbi bateria la 3-4 ani nu?
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Și asta e corect ce zici că bateria e consumabilă, dar fiind nouă o mai protejez, nu vreau să-i stric bateria încărcând-o des, așa că o încarc o dată la 3 zile spre 4, dar să știi că bateria ține, având în vedere că petrec mult timp aici pe comunitate, mai folosesc camera. Per total, bateria e una bună. 🔋📸📱
Soluţie
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România!
Felicitări pentru noul telefon...
Să-l stăpânești sănătos și să-l folosești judicios!
În ce privește "problema" semnalată de tine, Victor, îți recomand următoarele:
- instalează suita de aplicații Good Guardians;
- citește toate tutorialele postate în comunitate de @AlphaBlue și @ElfStone, referitoare la încărcarea acumulatorului, optimizarea consumului aplicațiilor și prelungirea duratei de viață;
- patru zile este un timp insuficient pentru ca telefonul tău să învețe acele șabloane de utilizare (usage patterns).
Dacă vei limita timpul petrecut zilnic pe rețelele de socializare (social media), vei fi nevoit să-i schimbi bateria peste un cincinal, poate chiar mai mult.
Spor la lecturat!
😉
Soluţie
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, În primul rand dezactivează tâmpenia aia de protecție.
Nu o sa se strice deloc bateria dacă nu o lași sub 20%, nu te joci pe el la încărcat, nu îl folosești în soare telefonul, nu stai pe TikTok ore în șir.
Fără protectie, bateria te duce 6-7 garantat.
Se refera la autonomie 2 zile, dar nu precizează câte ore trebuie sa stai pe el zilnic ca sa scoți acel scor.
Pentru a te tine 2 zile, trebuie sa stai pe el zilnic maxim 3h.