Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme apel

(Subiect creat la: 21-10-2024 04:43 PM)
427 Vizualizări
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Salutare. 
Mai are cineva probleme cu s24 ultra la apel in asteptare?
Am problema aceasta de cel putin 3 luni si vad ca nu se rezolva la update.
Problema apare atunci cand sunt in apel cu cineva si ma suna alta persoana nu pot raspunde pana nu inchide persoana cu care vorbesc sau daca reusesc sa raspund la cealalta persoana se inchide apelu automat dupa 1 secunda.Imi este si rusine cand ii zic persoanei din apel "auzi inchide tu ca pe s24 ultra nu pot ca ma suna altcineva ". O porcarie sa se intample asta la telefon nou.
Va rog suport cat mai repede ca deja regret achiziția facuta.
Multumesc.

1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Settings - General Management - Reset - Reset Mobile Network Settings si apoi resetare.

Edit: am șters ultima propoziție, se pare ca exista resetare separată pentru BT și WiFi 1729526034030.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

15 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai activ call waiting in setari si patesti asta doar cu acest telefon? 

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Telekom?
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Digi
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu cred că rețeaua are probleme nu telefonul. Poți încerca și cu un alt telefon (același SIM)?
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Acelasi sim a fost in s23 ultra si n-am avut aceasta problema.Momentan nu am alt telefon pentru a incerca.
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Da. Pe s23 ultra nu am avut aceasta problema. Nu as vrea sa dau resetare din fabrica. Poate totusi cineva stie un fix. Mulțumesc 1729519380453.jpg
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Dar de ce nu încerci cu o cartela din alta rețea? Rogi un coleg .
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Salut. Mersi de sugestia dar asta nu o vad ca pe o rezolvare. Sa schimb si reteaua pentru ca am facut upgrade la telefon.Mentionez faptul ca aceeași cartela sim (retea) o aveam in s23 ultra si nu am avut aceasta problema.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Încearcă să faci și o resetare de rețea. Poate ajuta.
Dar și eu cred ca este de la operator, încearcă sa iei legătura cu el dacă nu se rezolvă.
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Multumesc de sugestie. Resetare retea n-am incercat. Ma poti ajuta cu niste pasi cum s-ar face acest lucru ?
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Settings - General Management - Reset - Reset Mobile Network Settings si apoi resetare.

Edit: am șters ultima propoziție, se pare ca exista resetare separată pentru BT și WiFi 1729526034030.jpg
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc. O sa incerc. Am mai citit ca problema poate fi si de la VoLTE. Incerc prima oara cu dezactivarea acestei funcții.Acum astept apelurile si vedem daca se rezolva.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Baftă, poate se rezolva.
Eu am S24U și Vodafone, iar apelul în așteptare funcționează.
De asta ziceam mai sus ca ar putea fi de la operator.
Ekibyo
Journeyman
Opțiuni
Multumesc mult. Se pare ca resetarea de retea a rezolvat problema. Am facut ceva teste si merge perfect. De asemenea multumesc tuturor de sugestii. Frumoasa comunitate 😊
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Super. Mă bucur că s-a rezolvat 😁