Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema incalzire s24 256gb

(Subiect creat la: 29-08-2024 11:13 AM)
898 Vizualizări
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Salut, am cumparat un Samsung S24 in urma cu doua zile si acesta se incalzeste foarte tare. Am incercat sa reglez din good guardians, am setat thermal treshold la minim si am dat telefonul pe light performance mode. Se simte o diferenta, dar dupa o jumatate de ora de stat pe social media tot se incalzeste foarte mult.
Multumesc anticipat!

Era stricat telefonul, urmeaza sa fie inlocuit. Multumesc pentru tot ajutorul!
60 Răspunsuri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut,

Dezactiveaza incarcarea rapida.
Incarcatorul este orig samsung sau altceva ?
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Incarcatorul este original. Nu este posibil sa fi primit un telefon dintr-un lot prost? Ma gandeam sa il trimit in garantie. Mi se pare ireal sa trebuiasca sa dezactivez incarcarea rapida la un telefon flagship.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Este foarte posibil sa fie ceva hardware sau mai este posibil sa nu functioneze corect incarcatorul, cu alt incarcator ai incercat?
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Nu am incercat.
Igor34
Apprentice
Opțiuni

Today you can even fry eggs on it those hot without charger and from 18.00 the battery went all the way to 22.44 from 17% Samsung do not understand why such poor quality is this S24 256gb? 

0 Aprecieri
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Tin sa mentionez ca telefonul se supraincalzeste si fara sa fie la incarcat.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Da, am inteles....posibil sa fie defect tel.ul....ai avut putin ghinion !
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Pai si este posibil ca un incarcator prost sa faca telefonul sa se supraincalzeasca continuu?
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Continu...nu, daca nu mai este la incarcat nu ar trebuiisa se mai incalzeasca decat daca este intens folosit pe jocuri sau alte task.uri solicitante
Trebuie sa tii cont si de temperaturile de afara sau din locul unde il folosesti, cam la cate grade ajunge in utilizare ?
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Se incalzeste constant, nu m am jucat pe el.
0 Aprecieri
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
.1724922578547_1724922578538_0.jpg
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Se pare ca e o problema cu telefonul .

Retur si cere inlocuirea, nu are rost sa te complici cu service.ul !
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Nu pot sa il inlocuiesc, doar retur sau garantie deoarece l am luat prin emag buyback si nu as dori sa ii dau retur pentru ca l am prins la un pret foarte bun, 2000 de lei cu toate reducerile.
0 Aprecieri
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
O sa incerc sa dau un factory resete, deoarece am inteles ca sunt probleme cu incalzirea daca folosesti smartswitch, dar nu stiu unde sa faf backup la fotografii. Este posibil sa fie de la carcasa? Este una celio de 30 de lei.
0 Aprecieri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Daca este prea groasa e foarte posibil si de la husa, incearca si fara husa cateva ore.

Backup faci direct pe pc cu smartswitch si dupa poti sa restaurezi de acolo .
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Este subtire.
0 Aprecieri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Am inteles, de la 5G nu e sigur ca eu stau constant pe 5G si nu are nici.o treaba cu temperaturile.
Poate insa sa.si faca actualizari si sa tina turat procesorul, asta daca nu le.ai facut tu manual.
DanBECR
Pioneer
Opțiuni
Ce actualizari?
0 Aprecieri
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Actualizarile de la toate aplicatiile pe care le ai pe telefon....daca nu le faci tu manual si le face telefonul in background si consuma energie, asta in primele zile, dupa nu o sa mai ai probleme.
Igor34
Apprentice
Opțiuni

Don't help anything I'm talking on S24.10 mi viber and he's boiling those hot. Before that we had A52 5g and it didn't heat up that much. 

0 Aprecieri