Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema cu datele mobile

(Subiect creat la: 16-08-2024 08:35 PM)
343 Vizualizări
Mario_Joy
Student
Opțiuni
Am trecut recent de la S23 plus la S24 plus. La S24 plus mi se blochează internetul mobil și nu își mai revine decât dacă activez/ dezactivez modul avion sau restartez telefonul. Este grav mai ales când ești în video conferință sau ai nevoie de GPS. În telefon am doua SIM uri , ambele de la Orange. Un SIM fizic și un eSIM. La fel face indiferent de SIM ul folosit ceea ce ma face sa cred ca este o problema de la telefon. 
Ceva sfaturi? Mulțumesc 
11 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai încercat să resetezi setările de rețea mobilă din Setări >Gestionare generală > Resetare > Resetare setări de rețea mobilă.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu daca eram in locul tau nu făceam trecerea de la S23 Plus la S24 Plus
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce relevanta are comentariul acesta? 

Mario_Joy
Student
Opțiuni
Cumpărasem iphone 15 pro . Am vândut S23 ul. Nu m am putut obișnuit cu iOS, am returat iphone și am luat s24plus. Mare greșeală.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De ce mare greșeală..eu zic ca e de la operatorul de telefonie mobila
0 Aprecieri
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
După părerea mea, are relevanță comentariul lui @Cosmin79 deoarece are dreptate că între s23+ și s24+ nu e nici o diferență. Ba mai mult, toată seria s23 vine cu procesorul Snapdragon. Eu, dacă eram în locul celui care a făcut această trecere, nu o făceam deloc sau, dacă mă gândeam la vreo schimbare, treceam de la s23+ la s24 Ultra, cel puțin era mult mai avantajos. Dar trecerea de la un s23+ la un s24 tot plus nu văd ce rost a avut. Practic, cele două sunt similare, dar fiecare face cum dorește. Nu am zis cu răutate, fără supărare.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
@ElfStone se refera la faptul că nu are nicio relevanță motivul pentru care a cumpărat un S24 cu subiectul postării. Și chiar nu are. Nu aceasta este motivul pentru care are probleme cu datele mobile care ar trebui să meargă la fel de bine și pe S24. Am S22 cu exynos, S23 cu SD, S24 Ultra cu SD, abonamente Orange ca și el și pe toate merge fără probleme internetul și cu aceeași (în variațiile normale) viteza în același loc.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Eu mă refeream strict la telefoane, că a făcut trecerea de la S23+ la S24+. La asta nu văd nicio diferență între cele două.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Una este procesorul..mici diferențe sunt
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Nu știu, nu-mi dau cu părerea. Fiecare e liber să facă ce vrea, dar eu unul, dacă aș fi avut S23+ sau Ultra, nu aș fi făcut trecerea la S24+ sau Ultra. Aș fi așteptat până la anul să văd S25 și apoi m-aș fi îndreptat spre un S25 simplu, + sau Ultra, depinde de preț, sau m-aș fi îndreptat spre S24 Ultra.
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Sunt 95% sigur că problema este de la esim. Pune SIM fizic și o să meargă.