Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z rysikiem S24 ULTRA

(Temat utworzony: 15-04-2024 11:37 PM)
3329 Wyświetlenia
niedaria
Apprentice
Opcje
Czy ktoś miał podobną sytuację z rysikiem? Telefon kupiony w dniu premiery, a rysik wygląda tak jak na zdjęciu. Wyjęłam go RAZ chwilę po odpakowaniu telefonu, więc jestem w szoku, że tak wygląda... Dodatkowo telefon co jakiś czas kopie lekko prądem.

image

image

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Proponuję jak najszybciej zgłosić sprawę do serwisu: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@tBioCjCd2FVi8j6v4JGu, odczuwalny zapach to zapach plastiku z recyklingu. W zasadzie już od kilku generacji rysiki mają taki sam zapach.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Opcje

szkoda, że Samsung nigdzie się nie chwali tym, że rysik w tel za 6 000 zł po prostu śmierdzi.

No nic dzięki za info, to mój pierwszy ultra :X  Przynajmniej już się nie przejmuje, że coś jest uszkodzone 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tBioCjCd2FVi8j6v4JGu, Rysik miał już podobny zapach w modelu Note 10, a może i nawet wcześniej. Po prostu wcześniej nikt na to nie zwracał uwagi i nie było to tak nagłośnione.

ForzaGigi
Voyager
Opcje
Potwierdzam dziwny zapach rysika w Note 10. Po za zapachem wszystko gra 😀
gregM651
Student
Opcje
Witam pytanie o rysik w s 24 ultra , podczas gdy rysik jest wysunięty lub wyjęty z telefonu i zablokuje ekran nie wyświetla ostrzeżenia ze jest on wysunięty, mimo że ostrzeżenie jest włączone w ustawieniach . Ktoś wie o co chodzi? Z góry dzięki pozdro .
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gregM651, Ostrzeżenie pojawi się, gdy rysik utraci połączenie z telefonem i zaczniesz się poruszać bez niego

Screenshot_20240610_154826_One UI Home.jpg

gregM651
Student
Opcje
Dzięki.
vasirin
First Poster
Opcje
Dzień dobry, mam taki ciekawy problem. Mianowicie mam już od ponad miesiąca telefon, I jak na początku nie posiadałem problemu z rysikiem. [Jeszcze 2 dni temu go uzywalem] tak teraz rysik siedzi w telefonie. I nie chce wyjść, jakby sie skleił?[tylko czym] nie mogę go wyjąć, I dość to trochę komplikuje sprawę. Bo czasem lubię sobie porysowac nim. 
0 Like
vasirin
First Poster
Opcje
Udało się rysik wyciągnąć, czy to już ten moment że mogę go na reklamację zgłosić?20240705_181238_1000000700_1720195963.jpg
0 Like