Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z rysikiem S24 Ultra.

(Temat utworzony: 02-03-2025 02:34 PM)
151 Wyświetlenia
expendableeee
Pioneer
Opcje
Witam. Mam pytanie. Czy mial ktoś z was problemy z rysikiem w S24u? Wyskoczył mi komunikat że rysikiem rozłączony i nie mogę go ponownie polaczyc z telefonem.
0 Like
11 Odpowiedzi
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Rozumiem że rysik jest włożony do obudowy telefonu? Proszę zresetować rysik S Pen. Ustawienia --> Zaawansowane funkcje --> Rysik S Pen --> 3 kropki --> Resetuj rysik S Pen.
expendableeee
Pioneer
Opcje
Próbowałem, robilem też wipe ale ale cały czas wyskakuje błąd połączenia z rysikiem
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie możliwe że doszło do uszkodzenia gniazda na rysik lub samego rysika. Proszę jeszcze przyjrzeć się czy gniazdo nie jest brudne w środku.
expendableeee
Pioneer
Opcje
No to chyba trzeba będzie go odesłać na serwis gwarancyjny
0 Like
SaCam
Helping Hand
Opcje
Najpewniej, wtedy zdiagnozują co się stalo
0 Like
expendableeee
Pioneer
Opcje
Mogliby wymienić telefon w ramach gwarancji na nowy :d
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli reset rysika nie pomaga, proszę rysik umieścić w slocie telefonu i pozostawić na ok 2-3 godziny. Powodem braku połączenia może być rozładowany kondensator w rysiku.
expendableeee
Pioneer
Opcje
Nom wlasnie dziwne że dzisiaj go nie używałem więc nie miałeś za bardzo jak się rozladowax
0 Like
Basia1994
Hotshot
Opcje
Spróbuj jeszcze opcje "zezwalaj na wiele rysikow s pen" ja gdy wymieniłam swoj bo mialam złamany i nowego nie chciało mi wyszukać ani nawet resetowanie nie pomoglo sprobowalam w ten sposób zadzialac i Dopiero po zaznaczeniu tej opcji telefon zaczął widzieć ten nowy rysik