Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probele portare Digi

(Subiect creat la: 08-11-2024 08:04 PM)
219 Vizualizări
VladF93
Explorer
Opțiuni
Buna ziua!
Marti mi s-a realizat portarea la Digi,dupa un an la YOXO.Portare cu eSim,totul ok,fara complicatii.leri mi-am schimbat telefonul,am cerut alt eSim la Digi,l-am primit pe loc si l-am activat in noul telefon. Insa,de atunci nu pot primi SMS-uri OTP(One time password),prin urmare nu ma pot autentifica in multe aplicatii banking,pe diferite siteuri,etc.Am sunat la Callcenter,m-au intrebat daca am activata setarea cu primirea SMS-urilor Premium insa eu nu am nicio optiune de selectat. Am schimbat intre timp si eSim-ul cu un Sim fizic si tot fara succes.Am citit pe diferite forumuri ca procesul de portare se intinde pe mai multe zile, chiar daca numarul se inregistreaza relativ repede,partea de Sms-uri contra cost e printre ultimele servicii care se activeaza. Ceva idei?

image

Multumesc!
12 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Probabil trebuie să aștepți până când procesul de portare se finalizează
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
În unele cazuri, activarea completă a serviciilor după portare poate dura câteva zile, iar SMS-urile OTP pot fi afectate în acest proces. Mai așteaptă câteva zile, deoarece unele servicii pot dura mai mult timp pentru a fi activate complet și este posibil să fie nevoie de câteva zile pentru a rezolva toate probleme.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
La mine a durat vreo patru zile cand m-am portat, acum 10 ani si in tot timpul asta am avut un număr provizoriu!
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Tu ai spus-o "acum 10 ani"; probabil că acum au altă politică.😁
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mă gândesc si eu că s-au mai modernizat 🤣🤣🤣
Alex1704
SuperStar
Opțiuni

Salut, acest  lucru este 100% normal, asta pentru ca procesul de portare se finalizeaza in aproximativ 3-5 zile  sau chiar o saptamana dar nu prea cred ca la operatorii din romania va dura atat de mult finalizarea unei portari.

Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Nu durează atâta eu când m am purtat la Digi acum patru cinci ani am mers trei zile dar cu tehnologia de acum maxim o zi iar a doua trebuie să funcționeze tot ceva este la tine în neregulă la telefon la setările de la mesagerie
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Dar tu primești vreun SMS, de la un prieten de exemplu, iti funcționează acest serviciu?
VladF93
Explorer
Opțiuni
Da, doar de la numere scurte nu.
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Sună la operator și adu-le aminte că există și ANCOM in cazul că nu îți rezolvă problema. Poți citi deja pe situl Ancom cum și în ce condiții poți deschide o reclamație.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Mai ai răbdare. Se rezolvă de la sine.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai incercat si cu Google Messages si cu Samsung Messages? Testeaza sa vezi (dupa ce schimbi din una in alta, restart la telefon si testeaza).
In principiu, tine de operator si nu cred ca va ajuta sa schimbi serviciul de mesagerie, dar nu ai nimic de pierdut daca testezi.