Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Plamy s24 ultra

(Temat utworzony: 24-07-2024 11:26 AM)
687 Wyświetlenia
Dariossk
First Poster
Opcje

Witam , 

Posiadam dwa urządzenia s24 ultra i w obu występują plamy jakby pod ekranem , trochę jakby palcował się od środka. Nadmienię iż to samo działo się w s23 ultra. Pod światło wygląda jakby telefony były brudne, plam przybywa. Spotkał się ktoś już z tym ??

0 Like
9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy mógłbyś wstawić zdjęcia z widocznym problemem? Korzystałem z modelu Galaxy S23 Ultra a obecnie z Galaxy S24 Ultra i nie zauważyłem takiego problemu.

Dariossk
First Poster
Opcje

1000009259.jpg

1000009258.jpg

  

1000009258.jpg

 tak to wygląda

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przyznam, że przydałby się opis do tych zdjęć. Wyświetlacz wygląda na cały zabrudzony.

miroON
Big Cheese
Opcje
@Dariossk czy masz na myśli te plamy punkty ?? ogólnie jak dla mn dziwny wygląd Przetrzyj wytrzyj ekran jakąś szmatką i zrob focie jeszcze raz po i wyślij tu abysmy mogli wtedy coś na ten temat odpowiedzieć 1721816058661.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na początek proszę przemyć ekran izopropanolem i moglibyśmy zobaczyć wtedy? Rozumiem że na ekranie nie ma nic naklejonego typu szybki ochronnej czy folii?
Dariossk
First Poster
Opcje
Nie ma żadnej folii , postaram się kupić izopropanol. Jednakże w s23 ultra 4 razy był wymieniany wyświetlacz aż producent na podstawie rękojmi w końcu wymienił telefon na s24 ultra i problem odziwo pozostał, potem kupiłem osobno kolejny telefon i to samo , kolejny s24 ultra.
0 Like
Dariossk
First Poster
Opcje
Ciężko jest zrobić zdjęcie na czystym ekranie ponieważ światło się odbija. Lecz postaram sie
0 Like
Dariossk
First Poster
Opcje
Tak dokładnie te
0 Like
IreneuszD
Pathfinder
Opcje
Jeżeli to się działo na innych modelach to umyj palce. Nawet dłonie. Nanosisz Brud na ekran. Warto dbać o higienę nawet dłoni. 😁😁😁
0 Like