Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pictograma LTE

(Subiect creat la: 11-12-2024 08:22 PM)
344 Vizualizări
El_Florin
Explorer
Opțiuni
Bună seara! În urmă cu cinci luni am achiziționat un telefon Samsung Galaxy S24 Ultra și am observat pictograma din imagine. Ați putea să-mi explicați semnificația acesteia? Am solicitat informații de la mai multe persoane, fără succes. Menționez că această pictogramă nu apărea pe telefonul meu anterior, Samsung Galaxy S10 Plus, și că utilizez o cartelă SIM Digi. Vă mulțumesc anticipat! 

image

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Este vorba despre Voice Over LTE sau Apel 4G (LTE).

"VOLTE sau Voice Over LTE este o noua tehnologie care permite realizarea mult mai clara (la o calitate mult mai buna) a apelurilor telefonice, prin reteaua 4G, reducand totodata si zgomotele de fundal. Bine, bine, dar ce inseamna LTE? LTE = long-term evolution, adica un standard pentru comunicatiile fara fir de mare viteza pentru telefoanele mobile si alte terminale de date, care creste capacitatea de transfer si viteza folosind o interfata radio diferita.

Partea super tare la acest serviciu este ca nu platesti extra pentru acest tip de apel (minusul este ca acest tip de apel se face doar la nivel national). Trebuie sa tii cont de faptul ca atat tu, cat si interlocutorul tau trebuie sa aveti activata pe telefon optiunea VOLTE."

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Este vorba despre Voice Over LTE sau Apel 4G (LTE).

"VOLTE sau Voice Over LTE este o noua tehnologie care permite realizarea mult mai clara (la o calitate mult mai buna) a apelurilor telefonice, prin reteaua 4G, reducand totodata si zgomotele de fundal. Bine, bine, dar ce inseamna LTE? LTE = long-term evolution, adica un standard pentru comunicatiile fara fir de mare viteza pentru telefoanele mobile si alte terminale de date, care creste capacitatea de transfer si viteza folosind o interfata radio diferita.

Partea super tare la acest serviciu este ca nu platesti extra pentru acest tip de apel (minusul este ca acest tip de apel se face doar la nivel national). Trebuie sa tii cont de faptul ca atat tu, cat si interlocutorul tau trebuie sa aveti activata pe telefon optiunea VOLTE."

nikulae
Explorer
Opțiuni
Pictograma respectiva Vo LTE indică folosirea apelurilor de voce prin rețeaua 4g la rețeaua Digi.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Este apel VoLTE. Acesta se efectuează prin date mobile 4g cu o calitate mult bai bună decât apelul clasic. În plus poți folosi internetul în timpul apelului.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Respectiva pictogramă este cea cu Apel Volte
Apelurile VoLTE (Voice over LTE) sunt o tehnologie modernă de telefonie care permite efectuarea apelurilor de voce prin rețeaua 4G (LTE),. Se poate dezactiva din Setări/ Conexiuni/Rețele mobile, indicat ar fii să o tii activată!
El_Florin
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru informații. În sfârșit am aflat care este semnificația pictogramei LTE și că este indicat să fie activată non-stop. Seară frumoasă tuturor.❤🙏
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Setează să poți vedea procentajul bateriei 🤣1733942354308.jpg
El_Florin
Explorer
Opțiuni
Știu de această setare. Eu, personal, am dezactivat-o. Pentru mine nu-și are rostul afișajul! PS. Este mai clean 🔥
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dacă AI avea un automobil cu turometru și vitezometru virtuale (adică turația motorului și viteza instantanee afișate pe tableta care a înlocuit panoul de bord) le-AI dezactiva?!
😉
0 Aprecieri