Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pagina facebook nu se incarcă

(Subiect creat la: 13-07-2024 12:10 PM)
797 Vizualizări
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Salutare! Pe s24 varianta normala de ceva timp nu se incarcă pagina de Facebook, se întâmplă de multe ori, uneori trebuie sa dau restart la telefon sau sa scot aplicația din bara și sa intru din nou. Am încercat cu clear cache, am dezinstalat si instalat aplicatia, dar nu am rezolvat nimic. La mine pe s22 merge facebook-ul. Oare ce o fi? Ați avut și voi problema?

image

13 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Observ ca ești pe Wi-Fi, pe rețea face la fel? Mă gândeam că ar putea ajuta o resetare la router
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
La fel face și pe date, credeam ca e de la Facebook, dar la mine merge pe s22🤔
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Și nici cu update al aplicației nu s-a rezolvat?
Ai cumva data saver activat pe S24 (în setări, conexiuni și apoi la data usage)?
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Nu e activat data saver. Aplicația e actualizata, nu mai cere alt update
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Atunci cred că ar putea fi de la aplicație, mai ales că ai încercat tot ce e posibil. Iar să dai reset din fabrică doar pentru aplicație, nu cred că are sens.
Încearcă să raportezi problema și la Facebook. Poate se rezolva la următoarele update-uri.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Încearcă Clear Cache la aplicația Facebook.
În ultima perioada Facebook & Messenger au cam avut probleme ...
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Am încercat deja. Nu am rezolvat
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Posibil sa fie ceva de la Facebook.
Dacă este un bug, nu este obligatoriu sa se întâmple pe toate telefoanele Samsung.
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Ai dat în ce nu trebuia pe Facebook ai băgat viruși pe ea nu ai ce să faci decât să o dezinstalezi dacă îți știi parola la el șterge l instalează l din nou și trebuie s o ia după ce îi bagi parola asta am pățit o și eu dar eu n am avut viruși a fost altă treabă.
0 Aprecieri
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
La nivelul de protecție al telefonului, cred ca se exclud "virușii" 🤣
În orice caz, am încercat toate modalitățile, inclusiv pe a ta, dar n-am rezolvat nimic. Rămâne sa aștept un update de la facebook
0 Aprecieri
CrisCris72
Navigator
Opțiuni
Nu este adevărat, și la mine mai face din când în când, cred că este din cauza că atunci când este rețeaua slabă sau wi fi-ul slab tot încearcă să se recomecteze și nu reușește la una din rețelele și atunci apar pagini albe.
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Protecția ta din telefon îți protejează telefonul dar nu și aplicațiile iar o aplicație ca Facebook fii sigur că are tot felul de poze clipuri link uri înșelătoare fără să ți dai seama de aia într unul din ăla ăla așa că nu îi estima pe hackeri.
0 Aprecieri
Slezinger
First Poster
Opțiuni
Si eu patesc la fel. Am schimbat de curand telefonul, un S21 cu S24. Pe S24 nu se incarca Facebook si datele mobile merg foarte rau. Daca inchid si redeschid telefonul, isi revine.
0 Aprecieri