Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Părere despre Samsung Galaxy S24 Ultra

(Subiect creat la: 27-05-2024 08:00 PM)
2116 Vizualizări
xPROP
Voyager
Opțiuni
Astăzi am achiziționat un Samsung Galaxy S24 Ultra. Am trecut de la Samsung Galaxy A54 la S24 Ultra deși sunt diferențe enorme, mă mut inapoi pe A54 sau trec pe S24 sau A55, fiind prea mare S24 Ultra. Aș dorii să vă întreb sau să intreb posesori de S24 Ultra cum v-ați obișnuit. Nu are rost să fac pro și contra la acest S24U pentru că diferențele sunt mari la fel și prețul. Îl voi da retur mâine deoarece este muuult prea mare și nu pot să îl folosesc. Mă voi axa pe S24 plus, s24 sau a55 deși rămâne de văzut.
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Este mare într-adevăr. Ca și format și mie îmi place cel mai mult versiunea de bază. În casă merge orice, dar afară e mai greu cu Ultra. De obișnuit te obișnuiești în timp (mie mi-a luat ceva timp, mai mult de o lună). Avantajul major, pentru mine, la Ultra este camera 5X și bateria. SPenul oricum nu îl folosesc, dar camera 5X o folosesc din plin. Bateria este iar un avantaj major față de versiunea de bază. La versiunea Plus eu nu prea îi văd rostul (în afară de preț). Nu e nici mic, nici Ultra. Eu zic să îi dai o șansă dacă tot îl ai și nu o să regreți.
PS. După o vreme parcă nici nu mai pare așa de mare, doar celelalte par mai mici decât erau înainte 😁.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

20 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Te obisnuiesti cu dimensiunea... dar e mare intr-adevar.
O data ce te obisnuiesti cu dimensiunea ecranului, o sa iti fie greu sa treci la telefoane cu display mai mic.

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu văd rostul să faci retur doar pentru dimensiunea lui. Sunt mulțumită de el, iar acum nu as mai putea să trec la un telefon cu dimensiuni mici. Eu zic să-l mai ții câteva zile și să vezi dacă te obișnuiești cu el.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Este mare într-adevăr. Ca și format și mie îmi place cel mai mult versiunea de bază. În casă merge orice, dar afară e mai greu cu Ultra. De obișnuit te obișnuiești în timp (mie mi-a luat ceva timp, mai mult de o lună). Avantajul major, pentru mine, la Ultra este camera 5X și bateria. SPenul oricum nu îl folosesc, dar camera 5X o folosesc din plin. Bateria este iar un avantaj major față de versiunea de bază. La versiunea Plus eu nu prea îi văd rostul (în afară de preț). Nu e nici mic, nici Ultra. Eu zic să îi dai o șansă dacă tot îl ai și nu o să regreți.
PS. După o vreme parcă nici nu mai pare așa de mare, doar celelalte par mai mici decât erau înainte 😁.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Aici depinde de tine, este subiectivă treaba. Ce pot spune este că te obișnuiești cu el în timp. Într-adevăr, poate fi incomod să îl ții în buzunar, în geantă.
Personal, îmi place ecranul mare și nu m-aș mai întoarce la un telefon cu ecran mai mic.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, S24 simplu nu are o baterie prea wow.
Asa ca eu unul ți as recomanda un S24 plus sau A55 în caz de ai buget mai limitat
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca si-a luat S24U nu cred ca bugetul e problema...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Alex1704
SuperStar
Opțiuni

Limitat m am referit la faptul ca poate nu mai vrea sa ofere o suma mare de bani pentru un telefon.
M am exprimat gresit, sorry! 🤚
xPROP
Voyager
Opțiuni
Ar fi si acesta un motiv, deoarece sunt si alte modele in tabara Android care poate sa ofere performante egale ca S24U la un preț mai mic, dar cum Samsung rămâne lider de piață pe Android nu m-aș schimba pe altceva. Rămân în continuare pe Samsung și nu cred că este necesar să mai ridic bugetul pentru un telefon, cel puțin așa consider eu. S24U este cu totul un alt nivel nu am ce spune dar prețul este și el pe măsură
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Telefonul este mare dar folosesc de ani buni versiunile Note si apoi Ultra asa ca m-am obisnuit. Cum zic colegii, daca nu te obisnuiesti cu el, da-l retur si vezi un Plus...la varianta de baza o sa te tina cam putin bateria

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Rapha24
Legend
Opțiuni
Eu am avut dintru început S7 Edge a fost ceva woooow primul flagship Samsung apoi S10 iarăși mare bucurie și mare fierbințeală apoi S21 Plus părea puțin mai mare și mi-a plăcut. Când am văzut ca a apărut seria S22 am luat un S22 Ultra și de atunci m-am îndrăgostit efectiv de ecranele mari. Plus ca îmi doream de mult un Note cu S Pen așa că fiecare cu preferințele sale ! Baftă!!😁😊😉
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Da și eu am avut acel s7 edge a fost foarte frumos ca telefon lam ținut mult timp apoi am trecut la s10 + și acum la s 24 Ultra 📱
Rapha24
Legend
Opțiuni
BRAVO! BUNĂ ALEGERE !
0 Aprecieri
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Azi este a 4 zi cu s24 ultra este un telefon mare într-adevăr eu venind de pe un s21 fe. Am mai avut în trecut un s8 +, 9 plus, note 10 plus . Puteam sa îmi iau și eu un s24+ dar nu se compara la nimic cu s24 ultra. Nu regret cu nimic. Te obișnuiești cu dimensiunea îți pun eu ca și după ce dai retur dacă te răzgândești, poate o sa îți pară rau. Camerele sunt principala diferența dintre ele. Mie unu îmi place ecranul mare, cât mai mare. Acum fiecare alege cum ii place. Eu zic ca ai timp sa ii dai retur în 14 zile pana la urma dacă nu îți place. Era bun sa le fi luat in mana și sa fi făcut o comparație în magazin și care e mai potrivit pentru tine ca și dimensiune să-l fi ales.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Într-adevăr, și eu dețin un S24 Ultra. Am făcut trecerea de la un S10+, care și el este la fel de mare ca și acesta, dar S24 Ultra este cu o idee mai mare decât S10+. Mie oricum îmi plac dimensiunile mari, așa că nu regret nimic. Avantajele sunt numeroase la un S24 Ultra: 1. Bateria care mă ține mult, foarte mult; 2. Cei 7 ani de actualizări; 3. Camerele sunt superbe, ies poze foarte bune atât ziua, cât și noaptea și în modul expert RAW, 4 Ai-ul ,etc. Deci, per total, este un telefon excelent. Și, plus de asta, bateria este foarte bună, bine că nici eu nu-l forjez, îl folosesc decent, ca pe orice alt telefon pe care l-am avut. Eu atât am avut de zis: S24 Ultra este un telefon superb. Am varianta de 12 GB cu 512 spațiu de stocare, este super suficient.📱📱📱📱📱
xPROP
Voyager
Opțiuni
De baterie nu comentez. Pot spune ca il detin deja de 16 ore si l-am incarcat o singura dată. Și până acum mai am 45%. Nici eu nu forjez telefonul. Il am pe rezolutie HD+ si 120hz
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
În esență, este un telefon remarcabil, iar Samsung a creat un produs emblematic excelent în acest an. Vom vedea ce alte inovații vor aduce în anii următori, dar, indiferent, intenționez să păstrez acest telefon mulți ani de acum încolo.
0 Aprecieri
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Mie personal îmi plac foarte mult modelele ultra, intr-adevar sunt mari , însă în timp vă veți obișnui. Prima data am avut un note 20 , era cam măricel, și după am trecut pe s21 ultra care era gigant în aceea perioada . Dacă v-ati obișnuit cu un telefon micut , puteți opta pentru s24 plus care are 12 gb cu 512 sau 256 gb , camerele sunt bunicele însă nu se compara cu ultra ...
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Și mie îmi plac telefoanele mari, dar nu-mi permit să dau o grămadă de bani pe ele în fiecare an. Îmi plac telefoanele de la Samsung și sistemul lor de operare, nu cred că m-aș putea obișnui cu altul. Anul ăsta am reușit să iau S24 Ultra în rate pe factura de telefon. Acum 5 ani, în 2019, am luat S10+ tot în rate. Mai bine plătesc în rate lunare decât să dau toți banii odată. S24 Ultra e un pic mai mare decât S10+, dar îmi place inteligența artificială, e foarte bună la texte. Sunt mulțumit de S24 Ultra, e mare, are ecran plat, camerele sunt super, iar dacă Samsung se ține de promisiune și oferă 7 ani de actualizări, e și mai bine.
0 Aprecieri
Nusha
Apprentice
Opțiuni
Bună,
Sunt oameni care se plâng de camere și de ecran. Eu am s21 ultra și am și s24 ultra. 21 ultra e mult mai luminos la ecran, face poze minunate în întuneric iar 24 ultra are un ecran ciudat, lipsit de viață, pozele când e mai întuneric, ies extrem de oribile, mai oribile decât pe un s9+(pozele făcute din messenger își spun cuvântul) iar colțurile alea sunt horror pe o mână mică.
Nu am văzut nimic wow la camere. Și am văzut că și pâlpâia ceva pe ecran, clar e defect. Am zis că poate au făcut ceva în 3 ani, dar 0. Procesează acele imagini de nu îți mai trebuie nimic.
0 Aprecieri
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Nu știu de ce ți se par ție pozele nasoale la S24 Ultra pe întuneric și pe partea de ecran de ce ți se pare așa aiurea, lipsit de viață. Chiar nu vă pot înțelege pe unii, aveți un telefon de top în mână și nu sunteți mulțumiți, mereu găsiți câte ceva de comentat. Și faptul că ai venit de la un telefon inferior la S24 Ultra nu înseamnă că S24 Ultra nu e super smecher, sunteți voi obișnuiți prea multă vreme cu altfel de telefoane. Eu cum mă pot obișnui repede cu un telefon, am trecut de la S10+ la S24U și e super smecher, deși îl folosesc în continuare și pe S10+, dar S24U face diferența din toate punctele de vedere, de la design până la puterea de procesare, iar faptul că e mare mă atrage și mai mult. Și referitor la luminozitate, S24U e foarte luminos, trebuie doar să activezi luminozitatea suplimentară și vei vedea cât e de luminos. Mereu văd pe câte unii...Dacă nu sunteți deloc mulțumiți, atunci de ce mai luați un telefon dacă nu vă place? Eu unul l-am văzut întâi în magazinul Altex, apoi în Flanco. L-am luat în mână, mi-a plăcut mult cum stă, mi-au plăcut dimensiunile lui și l-am luat. Uite că am luna asta 5 luni de când îl am. Ca să nu mai simțiți colțurile așa-zis horror cum ziceți, îi puteți lua o husă. Eu îl folosesc și cu husa și fără și e super. De câte ori am scos și am pus husa pe telefon, nu se zgârie. E un telefon super-șmecher, doar cei ce sunt obișnuiți cu alte telefoane din alte serii sau de la alți producători nu văd cu adevărat frumusețea lui S24 Ultra.
0 Aprecieri