Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One UI 8 Beta

(Subiect creat la: 03-09-2025 03:56 PM)
497 Vizualizări
Robin199
Pathfinder
Opțiuni
Am decis astăzi să încerc one ui 8 beta printr-o metodă diferită față de cea normală,numită și sideloading(NU VĂ RECOMAND SĂ ÎNCERCAȚI CHIAR DACĂ MERGE BINE,PUTEȚI PIERDE TOATE DATELE,EU L-AM INSTALAT DIN MOTIVE DE TESTARE),deocamdată merge foarte bine,dacă doriți să aflați ceva în legătură cu acest update aștept întrebări :smiling-face: 

Samsung Galaxy S24
28 Răspunsuri
TaylorLaurent
First Poster
Opțiuni
Pe Samsung S23 ultra cand va primi onui 8?
0 Aprecieri
Robin199
Pathfinder
Opțiuni
oficial probabil prin octombrie,beta este deja doar că în anumite țări
0 Aprecieri
TaylorLaurent
First Poster
Opțiuni
A intrat cineva in programul beta cu s23 ultra? Cum e?
0 Aprecieri
Robin199
Pathfinder
Opțiuni
în ultimul timp nu mai ai ce să comentezi la programele beta,merge foarte bine,e stabil si optimizat,sunt sanse mici sa intampini buguri dar nu e nici imposibil
0 Aprecieri
Robin199
Pathfinder
Opțiuni
problema e că nu este în românia programul deci trebuie să te descurci singur cu meniuri si chestii secrete
0 Aprecieri
Liviu18
Hotshot
Opțiuni
Este deja beta 2 pe seria s24. Am aflat, cam ce este de aflat. Tot ceea ce se află acum pe seria s25 este și pe seria s24 one ui 8.0
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Aceeasi Marie cu alta palarie!
0 Aprecieri
Robin199
Pathfinder
Opțiuni
comparativ cu one ui 7 aproximativ da,one ui 8 ar fi trebuit să fie 7.5 defapt doar că nu avea logică one ui 7.5 cu android 16 așa că na,one ui 8 doar aduce îmbunătățiri peste ce aveam deja
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred că mai bine 7.1 😂
0 Aprecieri
Eminovici
Apprentice
Opțiuni
Pe Samsung A56 când va primi one ui 8 cu android 16?
0 Aprecieri
Star_girl
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu se stie sigur, dar va primi cu singuranta.1756919537628.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Momentan nu există un calendar oficial. Dar cu siguranță va mai dura un pic pentru seria A, pentru că primele modele care vor primi OneUI8 vor fi din seria S (S25).
Eminovici
Apprentice
Opțiuni
Robin199
Pathfinder
Opțiuni
beta este deja in anumite țări dar oficial nu știm exact,cel mai târziu poate noiembrie?
Eminovici
Apprentice
Opțiuni
👍
0 Aprecieri
Star_girl
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu am pe S25 Ultra si este ok. Un user pe alt forum si-a instalat Beta pe S23 Ultra si a zis ca nu mai poate plati cu Google Pay. A fost aceasta problema si cand s-a lansat Beta pentru S25 series dar s-a rezolvat dupa update. Pentru S25 series acum sunt la Beta 6 dar nu stiu daca vor fi mai multe versiuni de Beta pentru celelalte series S.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Să sperăm că va fi ultimul Beta pentru seria S25 și lansează versiunea oficială luna aceasta 😁
Star_girl
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
🤞
Robin199
Pathfinder
Opțiuni
dacă teoria mea este adevărată ar trebui cam într-o săptămână sau două,la one ui 7 beta au fost 6 betauri in total la s24,daca este acelasi lucru si anul acesta atunci na
0 Aprecieri
mugur1964
Journeyman
Opțiuni
Da-mi si mie pașii ca să instalez UI 8 pe s 25 u
0 Aprecieri