Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oficjalne etui i akcesoria dla Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra

(Temat utworzony: 18-01-2024 10:15 AM)
5753 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

123.png

W tym wątku zachęcam do dyskusji na temat etui oraz akcesoriów dla serii Galaxy S24, z jakich będziecie korzystać lub już korzystacie. Jak co roku Samsung przygotował kilka nowych rozwiązań. Poniżej znajdziecie kompletną ofertę oficjalnych akcesoriów.

Etui Flipsuit Case
Dostępne kolory: Źółty, Biały (Kolor zależy od rodzaju wkładki)

Poznaj interaktywne etui, które zmienia ekran blokady i AOD. Podkreśl swój styl, dzięki wymiennym kartom.

galaxy-s24-accessories-flipsuit-case-galaxy-s24-yellow.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-flipsuit-case-white.jpg

Etui Standing Grip Case
Dostępne kolory: Jasnoniebieski, Taupe, Ciemny fiolet

Etui z wymiennym paskiem i wolnostojącym uchwytem doda Twojemu smartfonowi wyjątkowy kolor.

galaxy-s24-accessories-standing-grip-case-galaxy-s24-light-blue.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-standing-grip-case-taupe.jpg

Etui Clear Gadget Case
Dostępne kolory: Przezroczysty

Od przeglądania bez użycia rąk do łatwego przenoszenia, dzięki temu wszechstronnemu etui.

galaxy-s24-accessories-clear-gadget-case-galaxy-s24-plus-transparent.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-clear-gadget-case-transparent.jpg

Etui Smart View Wallet Case
Dostępne kolory: Czarny, Jasnozielony, Fioletowy, Biały

Wstrzymaj odtwarzanie i odbieraj połączenia bez otwierania obudowy. Dla wszystkich posiadaczy kart... ma kieszeń!

galaxy-s24-accessories-smart-view-wallet-case-galaxy-s24-black.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-smart-view-wallet-case-light-green.jpg

Etui Silicone Case
Dostępne kolory: Fioletowy, Źółty, Biały, Limonka, Ciemny fiolet

Kolory, którym nie można się oprzeć. W każdym wariancie nie tylko odważnie się prezentuje, ale jest i przyjemny w dotyku.

galaxy-s24-accessories-silicone-case-galaxy-s24-lime.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-silicone-case-yellow.jpg

Etui Vegan Leather Case
Dostępne kolory: Ciemny fiolet, Taupe, Czarny

Dodaj szczypty luksusu w postaci eleganckiej warstwy do swojego urządzenia, która dodatkowo jest przyjemna w dotyku. To etui podkreśli nowoczesny styl Twojego urządzenia.

galaxy-s24-accessories-vegan-leather-case-galaxy-s24-dark-violet.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-vegan-leather-case-taupe.jpg

Etui Shield Case
Dostępne kolory: Jasnoszary, Ciemny fiolet

Kto powiedział, że ochrona nie może być stylowa? To etui dodaje smartfonowi miejskiego sznytu, jednocześnie zapewniając mu bezpieczeństwo.

galaxy-s24-accessories-shield-case-galaxy-s24-dark-violet.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-shield-case-light-gray.jpg

Etui Clear Case

Pozwól swojemu telefonowi lśnić oryginalnym pięknem. Etui sprawi, że wygląd i urok telefonu pozostaną na dłużej.

galaxy-s24-accessories-clear-case-galaxy-s24-transparent.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-clear-case-transparent.jpg

Antyrefleksyjna folia na przedni ekran

Chroń swój wyświetlacz przed zarysowaniami, dzięki czułej na dotyk folii zapewniającej doskonałą widoczność.

galaxy-s24-accessories-anti-reflecting-screen-protector-galaxy-s24-transparent.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-anti-reflecting-screen-protector-transparent.jpg

Rysik S Pen dla Galaxy S24 Ultra
Dostępne kolory: Szary, Żółty, Czarny

Wysuń go, by bez wysiłku robić notatki w podróży, a jeśli tego potrzebujesz, steruj nim prezentacjami i aparatem.

galaxy-s24-ultra-accessories-s-pen-gray.jpggalaxy-s24-ultra-accessories-s-pen-yellow.jpg

Wszystkie powyżej opisane akcesoria można zakupić na stronie Samsung.pl oraz u oficjalnych partnerów

S24 / S24+: https://www.samsung.com/pl/smartphones/galaxy-s24/accessories/
S24 Ultra: https://www.samsung.com/pl/smartphones/galaxy-s24-ultra/accessories/

170 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. W takim wypadku nie będzie problemu z rysikiem.

Karolakond
Journeyman
Opcje
Dokładnie, zamawiałam ze sklepu 3mk i do tego to szkło na przód
https://sklep.3mk.pl/pl/p/Nietlukace-szklo-hybrydowe-na-Samsung-Galaxy-S24-Ultra-3mk-FlexibleGlass/7...
Ogólnie to już nie pierwsza moja folia/szkło od nich na telefon więc polecam :smiling-face:
0 Like
Karolakond
Journeyman
Opcje
O tak wygląda na wyspie ten casereceived_1107822026879267_1000000122_1706293341.jpg
0 Like
SKroK
Navigator
Opcje
Ja mam 3mk clear case, ale polecam też ringke
0 Like
Szuszwol
Student
Opcje
Ja mam takie etui i u mnie wszystko dobrze śmiga
0 Like
LoliM4A1
Navigator
Opcje
Dokładnie takie?
Działa Ci wybudzanie i usypianie przy otwieraniu i zamykaniu klapki?
Pisałem do sklepu i najpierw napisali, że będzie działać, a po zakupie, że jednak nie😆
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
używam Spigena od lat i jest niezawodny nawet w przypadku upadku na jakąkolwiek powierznie
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Też używałem, gdyby poprawili tył, żeby telefon się nie bujał po odłożeniu to byłby idealny, szczególnie czarne przezroczyste, a tak zostałem przy matowym ringke
0 Like
Szuszwol
Student
Opcje
Tak, dokładnie takie samo i mi wszystko działa. Nie masz może przypadkiem tej funkcji wyłączonej? Ja musiałam ją włączyć
0 Like
Szuszwol
Student
Opcje
Ustawienia -> zaawansowane funkcje -> ruchy i gesty -> podnieś aby wybudzić
0 Like