Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Microsoft 365 office

(Subiect creat la: 04-10-2024 10:11 AM)
74 Vizualizări
adryan80
Voyager
Opțiuni
Bună ziua, comunitate! De câteva zile încerc să beneficiez de oferta Samsung la Microsoft 365 Office, cea cu 6 luni basic gratuit. Cu toate acestea, nu am reușit să o activez. Aș dori să știu care sunt pașii necesari pentru a beneficia de această ofertă. Trebuie să creez un cont nou sau există o altă modalitate? Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor.

image

14 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vreau doar sa fac o mica precizare... Microsoft 365 Basic NU iti ofera access la aplicatiile Office (Word, Excel, etc). Aceasta subscriptie iti asigura o casuta de e-mail, 100 GB storage in OneDrive si Outlook pt a accesa mailurile.

Am spus asta pt ca am vazut ca tu ai scris "Microsoft 365 Office" care nu exista...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
adryan80
Voyager
Opțiuni
Salut, mulțumesc pentru clarificare. În acest caz, cum pot beneficia de cei 100 GB?
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu era niciun link acolo?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cei 100GB iti sunt oferiti prin OneDrive. Daca asta voiai sa obtii cu acest promo, este ok. Vei avea un spatiu mai mare de stocare in OneDrive pt pozele tale care se sincronizeaza din Galeria Samsung. La fel am si eu, platesc lunar 6.99 lei. Doar ca tu punand "office" in nume, m-am gandit ca vrei si aplicatiile office si pe acelea nu le primesti

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mergi în Galerie și bifează acolo sincronizarea cu Microsoft Drive. Va trebui să-ți adaugi cardul de credit/debit și o să-ți apară opțiunea de 6 luni gratuite, după care vei fi taxat cu 6,9 lei/lună sau ceva de genul ăsta.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
adryan80
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc, EmilianN, am încercat și așa, dar nu a mers (nu găsesc nicăieri oferta de 6 luni gratuite)am făcut abonament, până la urmă...ce sunt 6,99 lei?! 🙂
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Uite un articol detaliat despre Microsoft Office 2024. https://zonait.ro/microsoft-office-2024-lansat-oficial/
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@lucianmc2001  ești în afara subiectului. Te rog să fii atent la ce se discută.

NU UITA!

lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Da, nu știam de unde accesează el această ofertă de la Samsung.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu are nicio legătură cu prezentarea Office 2024.

NU UITA!

lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Da, am răspuns anterior !
adryan80
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc, nu asta încercam sa aflu.Pe PC este varianta free (all inclusiv) pentru studenți. Dar trebuie sa dovedești ca ești student
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Eu am făcut rost de un student, (pe fiul meu), plătesc 15lei pe luna, 1T, pachetul Office 365, a terminat și masterul dar văd că a rămas încă la vechiul preț.
adryan80
Voyager
Opțiuni
Super,mai am vreo 10 ani până ajung fetele mele studente!🙂
0 Aprecieri