Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Microfon S24+

(Subiect creat la: 18-02-2024 12:19 PM)
365 Vizualizări
Mariussik
Journeyman
Opțiuni
Am o problema cu microfonul, atunci cand integistrez un video se aude foarte infundat si foarte rau calitativ. Am curatat microfonul, dar nu pare sa functioneze. In voice recording inregistreaza totul ok, foarte clar, dar cand trebuie sa fac un videoclip nu mai functioneaza. A mai intampinat cineva problema asta?
7 Răspunsuri
Mariussik
Journeyman
Opțiuni
+cand folosesc telefonul in safe mode, totul e ok.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cum ai curățat microfonul?🤔
0 Aprecieri
Mariussik
Journeyman
Opțiuni
Am incercat sa scot impuritatile, nu neaparat profesionist, dar nu cred ca asta e problema, deoarece daca inregistrez doar voce, in aplicatii se aude clar, dar cand inregostrez audio-video, atunci apare o problema.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Când înregistrezi voce, telefonul este aproape de tine, când înregistrezi video probabil microfonul este mai departe de sursa de sunet. Pe lângă asta exista o opțiune la Setări avansate, la cameră, pentru audio zoom. Verifică și acea opțiune. În funcție de modul video folosit, ai opțiuni pentru a folosi un anumit microfon, sau într-o anumită direcție. De asemenea trebuie să ai grijă când filmezi să nu acoperi cu mâna niciunul din cele 3 microfoane. Mai poți să ștergi datele de la aplicația Cameră ( ții apăsat pe iconul ei apoi în popup apeși acel i în cerc și la spațiu de stocare dai Golire. ). Se șterg doar fișierele temporare și setările, nu și pozele și clipuri.
Mariussik
Journeyman
Opțiuni
Am incercat toate variantele mentionate, dar pare sa fie o problema software, deoarece in aceleasi conditii de distanta, de intensitate a sunetului, de cele mai multe ori microfonul capteaza sunetul infundat, nu se aude incet, se aude ascutit, dar exista si videoclipuri pe care le capteaza asa cum ar trebui.
0 Aprecieri
Mariussik
Journeyman
Opțiuni

Update. Am descopertit ca este o problema comuna pentru microfonul seriei s24. Daca comenzile vocale pentru bixby sau google assistant sunt ambele activate: voice wake up, sunetul este robotizat, ascutit si neplacut, dar daca dezactivez una dintre cele doua, sunetul este clar si calitativ. 

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În acest caz este o eroare software și o poți raporta din aplicația Samsung Members, de pe pagina de asistență.