Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ma curentează telefonul!

(Subiect creat la: 20-10-2024 10:03 PM)
523 Vizualizări
Lupishor
Journeyman
Opțiuni
Salutare! A mai întâmpinat cineva sa se curenteze în timpul unei convorbiri când telefonul e pus la încărcat? Pățesc asta cu un S24 Ultra și nu înțelegeam de ce ma pișca urechea! 
Un sfat ceva? Ce sa fac?
Mulțumesc!
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Telefonul nu are de ce să curenteze decât dacă ai un încărcător de calitate foarte slabă și o priză defectă. Dar fiind două încărcătoare și două mașini diferite, nu cred că este cazul. Mai degrabă cred că tu îl curentezi. 🙂.
Este posibil să fie curentul electrostatic care se acumulează în corpul tău.
În casă se întâmplă acest lucru, sau doar în mașină? (Presupun că nu).

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

18 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Să nu folosești niciodată când e telefonul la încărcat,nu este recomandat ..
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Ești sigur ca te curentează? Mi se pare ciudat asta.
Verifică cablu/ încărcătorul sa nu fie ceva de acolo.
Bine ar fi să-l lași să se încarce iar după poți să-l folosești.
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Schimbă încărcătorul, încearcă să îl bagi invers in priză și vezi dacă face la fel.
Lupishor
Journeyman
Opțiuni
E vorba de încărcătorul de mașină! Am 2 mașini, 2 încărcătoare, la fel fac!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Pe toată durata apelului face asta, sau doar prima dată când îl atingi de ureche?
Lupishor
Journeyman
Opțiuni
La câteva secunde distanță!
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Telefonul nu are de ce să curenteze decât dacă ai un încărcător de calitate foarte slabă și o priză defectă. Dar fiind două încărcătoare și două mașini diferite, nu cred că este cazul. Mai degrabă cred că tu îl curentezi. 🙂.
Este posibil să fie curentul electrostatic care se acumulează în corpul tău.
În casă se întâmplă acest lucru, sau doar în mașină? (Presupun că nu).
Lupishor
Journeyman
Opțiuni
În casa nu am vorbit în timpul încărcării, voi încerca și asta apoi voi posta!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dar este o piscare continua pe toata durata cat il tii la ureche sau este ca o descarcare prima data si după nu mai simti nimic...?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Deci un lucru este clar, la 12v nu ai ce să simți. Probabil că te încarci electrostatic și de aceea "te pișcă" urechea.
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Salut,

Daca se intampla in mod constant in masina e posibil ca masina sa nu se descarce electrostatic in asfalt si asta poate sa aiba un singur motiv....anvelopele masinilor tele sunt de slaba calitate si nu sunt prevazute cu insert conductiv.....acest insert conductiv permite descarcarea statica a masinii prin intermediul anvelopelor in asfalt si se gaseste doar in anvelopele premium .
Masina , prin frecarea cu aerul se incarca electrostatic si daca ai masini mai procopsite , adica cu multa electronica pe ele este posibil ca la un moment dat sa crape ceva important din cauza energie electrostatice acumulate .
Lupishor
Journeyman
Opțiuni
Interesant răspuns! Dețin un Karoq mai pricopsit de 35000 euro și un Land Rover similar la bani, dar e chiar interesant ce spui!
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Poti sa cauti mai multe info pe Gogu, eu am ars un calculator la un bmw 2022 din cauza anvelopelor fara insert conductiv.
Am zis ca ....ce.mi trebuie mie anvelope scumpe....ca nu fug cu masina, de ce sa dau 600-700 pe o anvelopa cand pot sa cumpar la 250-300 de lei bucata.....si pe langa faptul ca la frane mai bruste se comportau ca schiurile, ziceai ca sunt de lemn ....mi.au mai facut si paguba electrica .🫣
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce bine ca eu imi iau Iau cele mai scumpe anvelope...nu pt insertul respectiv da.r vad ca e folositor 🤣

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ixulescu
Hotshot
Opțiuni
Dupa acea patania si eu cumpar numai anvelope premium, nu ma mai zgarcesc la astfel de achizitii.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Te cred...eu le iau pt aderenta maxima si distanta de franare dar uite ca au si avantaje mai putin cunoscute...

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Aderenta si comportamentul anvelopelor trebuie sa fie principalul criteriu pentru alegerea lor. Masina se poate incarca electrostatic, dar nu afecteaza componentele electronice din masina pentru ca ar trebui sa se descarce prin ele tot in ... masina 🤣. In plus, cel mai logic rationament ca nu este asa, e faptul ca ... sunt sute de milioane de masini care functioneaza fara sa se fi prajit, in zeci de ani, componentele electronice 😁

taiunelu
Voyager
Opțiuni
Este vorba de electricitate statica acumulată în mașină, combinată cu un anumit gen de îmbrăcăminte .Se manifestă mai ales când cobori din mașină și atingi caroseria (portiera mai ales ).Eu pățesc asta frecvent .Înseamnă că suntem buni conducători 😂😂😂