Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lipsa update one ui pentru seria galaxy s24

(Subiect creat la: 11-04-2025 09:00 AM)
161 Vizualizări
DanielFan
Journeyman
Opțiuni
Poate îmi explica cineva de la Samsung de ce galaxy s24 FE nu a avut parte de update la android 15. Se vede clar o discriminare a consumatorilor pe criterii de preț a dispozitivelor. La Apple, Google nu vezi asa porcarie.
9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Cum ți-am spus și în celălalt topic, update-ul o sa vina în curând.

Niciodată nu vine la toata lumea în același timp sau în aceeași zi. Dacă nu a ajuns la tine pana acum, nu înseamnă că Samsung face discriminări.
danielbmd
Explorer
Opțiuni
Este inacceptabil sa bage Android 15 pe dispozitive noi la 800-1000 lei, iar pe S24 abia dupa mult mai mult timp. Pentru A55 abia au aparut niste amarate de beta-uri 👏
virus30
Apprentice
Opțiuni
Gata poți face update UI 7 eu în acest moment fac update doar ca sunt pe Hotspot făcut de pe a 51 și durează 25-30 minute 😅
Alzz_
First Poster
Opțiuni
Nu stiu. Nu este corect. Scriu de pe un s24 FE si e cea mai mare prostie. Am dat 2800 pe un telefon care din Decembrie nu are Android 15.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Oare ne mai facem bine vreodată?de conspirațiile astea sigur nu vom scăpa! 🤣 🤣 sigur are Samsung ceva cu cei care au S24FE de nu au dat actualizarea, uneltesc ei ceva, oculta mondială.. 😂 😂 😂 Doamne ferească Dumnezeu, aveți RĂBDARE!
0 Aprecieri
danielbmd
Explorer
Opțiuni
Nu este vorba despre asta, ci despre faptul ca lanseaza telefoane de 800 lei cu android 15 pe ele si cei cu flagship-ul de anu trecut nu!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Se face prea mult caz pe tema asta deja de parca ar depinde viata cuiva de android 15. Dacă mai aștepți puțin pățești ceva? Nu te mai gândi la android 15 toată ziua că nu dă de mâncare și nici nu ne face mai deștepți, pe bune acuma!
0 Aprecieri
danielbmd
Explorer
Opțiuni
Nu ai inteles nimic, este vorba despre lipsa de respect si incalcarea termenelor de livrare al softului, in repetate randuri. Este o chestie de principiu si nu mai fii arogant cu persoanele pe care nu le cunosti
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu sunt arogant dar unele persoane nu înțeleg ca actualizările nu vin cum bați din palme și prin magie a apărut actualizarea ca ei au dat 2800 pe telefon. Și eu am tot S24FE și nu fac atâta caz pentru ca știu ca voi primi actualizarea. Nu e nicio lipsa de respect!
0 Aprecieri