Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Legat de Magsafe pe Samsung.

(Subiect creat la: 19-03-2024 03:42 PM)
1061 Vizualizări
Codrea
Pioneer
Opțiuni
Salutare! Recent am achiziționat o husa de la ESR cu magsafe și am auzit câte și mai câte in legătură cu problemele de la magsafe cum ca S Pen ul nu funcționează cum trebuie, ca cu timpul se va strica s pen ul, ca voi strica telefonul din cauza husei. Pana la urma care e treaba cu magsafe pe Samsung? As putea purta husa fără nici o grija?
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Majoritatea celor auzite sunt prostii, cea cu stricatul s-pen-ului sau a telefonului de ex. Am de vreo 3 generatii de telefoane huse compatibile magsafe si le folosesc in principal pentru incarcarea wireless mai usoara. Nu folosesc battery pack sau portcard/wallet lipit pe spate si nici inele sau popsockets. Acestea fiind zise, problema cu S-pen-ul nefunctional atunci cand ai un accesoriu atasat, nu ma afecteaza. Cand telefonul sta la incarcat, nu stau sa desenez cu pixu pe el.

Daca insa folosesti din accesoriile enumerate mai sus, sunt anumite huse a caror producatori au inclus un sistem (ecranare) care sa nu afecteze S-Pen-ul si ai putea lua dintre acelea (stiu ca Spigen avea). In general husele astea specifica daca S-Pen-ul este afectat sau nu.

P. S. Prin "afectat" ma refer nu ca se strica ci faptul ca nu functioneaza intr-o zona circulara delimitata de cercul magnetic al sistemului magsafe...DOAR atunci cand ai un accesoriu magsafe atasat (daca nu ai nimic atasat, S-Pen nu este afectat)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Ductilul
Helping Hand
Opțiuni
Și eu am vrut acest lucru dar personal, pe mine m-a oprit o observație simpla și evidenta: nu este o caracteristica nativa samsung si/ori android. Fiecare face în dreptul lui cum dorește.
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Majoritatea celor auzite sunt prostii, cea cu stricatul s-pen-ului sau a telefonului de ex. Am de vreo 3 generatii de telefoane huse compatibile magsafe si le folosesc in principal pentru incarcarea wireless mai usoara. Nu folosesc battery pack sau portcard/wallet lipit pe spate si nici inele sau popsockets. Acestea fiind zise, problema cu S-pen-ul nefunctional atunci cand ai un accesoriu atasat, nu ma afecteaza. Cand telefonul sta la incarcat, nu stau sa desenez cu pixu pe el.

Daca insa folosesti din accesoriile enumerate mai sus, sunt anumite huse a caror producatori au inclus un sistem (ecranare) care sa nu afecteze S-Pen-ul si ai putea lua dintre acelea (stiu ca Spigen avea). In general husele astea specifica daca S-Pen-ul este afectat sau nu.

P. S. Prin "afectat" ma refer nu ca se strica ci faptul ca nu functioneaza intr-o zona circulara delimitata de cercul magnetic al sistemului magsafe...DOAR atunci cand ai un accesoriu magsafe atasat (daca nu ai nimic atasat, S-Pen nu este afectat)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Codrea
Pioneer
Opțiuni
Deci teoretic spus, pot folosi orice husa magsafe problema fiind doar la accesorii când le utilizezi.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Exact. Campul magnetic existent in momentul cand atasezi accesoriul, face ca S-Pen-ul sa devina nefunctional. Daca nu se foloseste un accesoriu, nu esti afectat

0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Am S24U, carcasa Pitaka, și totul funcționează fără probleme. Mai folosesc ocazional si carcasa UAG. Ambele sunt compatibile MagSafe. Am luat Pitaka la recomandarea unui prieten care avea de un an pe S23U și nu a avut nicio problema.
0 Aprecieri
Codrea
Pioneer
Opțiuni
Pitaka e cea subțire presupun. E rezistenta la șocuri? Căzături normale?
0 Aprecieri
daniulian
Big Cheese
Opțiuni
Da, cea subțire, din fibra. Prietenul cu s23u zice ca l-a scăpat de câteva ori și nu a avut probleme, eu l-am scăpat de la înălțimi mici pe parchet.. 30-40cm și e totul ok.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am Pitaka de generatii bune si am scapat de cateva ori telefoanele pe jos. In afara unor urme in colt la husa nimic altceva. Telefonul fara nicio problema sau urma. Cazaturile au fost in general pe asfalt sau beton, ocazional parchet si gresie, de la inaltimi de peste 1m

Atasat sunt modelele avute pe S23U si pe S24U20230901_171939_1000000064_1705936149.jpg20240320_125801_1000017254_1710932283.jpg20240320_125809_1000017255_1710932290.jpg