Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolorowe poprzeczne paski na dole ekranu

(Temat utworzony: 18-02-2025 08:14 PM)
359 Wyświetlenia
Kono155
Explorer
Opcje
Dzień dobry,
Przytrafiła mi się dziś dziwna sytuacja, a mianowicie w modelu galaxy s24 ultra na dole ekranu pojawiły się poprzeczne kolorowe paski (coś w stylu jakby psuł się ekran) jednak po zablokowaniu i odblokowaniu ekranu zniknęły i wszystko wygląda normalnie. Czy jest się czym martwić? Pytam gdyż telefon mam zaledwie od 2 miesięcy i nie miał żadnych uszkodzeń mechanicznych. 
0 Like
10 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dzień dobry, mógł to być błąd systemu. Proszę wykonać Wipe Cache Partition I sprawdzić czy problem się powtórzy.
xpromar
Voyager
Opcje
Weź głupotnie wypisuj. Skoro pojawia się problem na wyświetlaczu to nie jest problem softwarowy tylko problem z hardwarem, takie objawy mogą być przy zwarciu lub skoku napięcia.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Jeśli nadal będziesz miał takie przypadki zgrywaj najważniejsze dane i pędź do sklepu gdzie kupiłeś tel. lub do serwisu samsunga, niech się ćwiczą, zapłaciłeś i przysługuje naprawa w ramach gwarancji.
0 Like
Kono155
Explorer
Opcje
Łudziłem się, że to może wina przycięcia się aplikacji czy właśnie softu. Czyli raczej jednak prędzej czy później czeka mnie wizyta w serwisie?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma obawy do niepokoju. Taka sytuacja może się zdarzyć w każdym telefonie jest to chwilowy skok napięcia na płycie. Proszę wyłączyć telefon i włączyć go ponownie sytuacja nie powinna się już powtórzyć.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie koniecznie. Pamietam kiedyś taką sytuacje z moim S22 który mial chwilowo ten sam objaw. Działa do dziś i był to tylko jednorazowy incydent.
0 Like
Kono155
Explorer
Opcje
Oby tak było. Jak na razie, więcej taki problem się nie pojawił.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma obawy. Taki objaw moze pojawić się w kazdym telefonie. Jest to zwykły skok napięcia nic poważnego. Uruchomił Pan ponownie telefon jak zalecałem?
0 Like
Kono155
Explorer
Opcje
Tak, co prawda poprzez aktualizację. Pierwsze co sprawdziłem to czy soft jest aktualny i okazało się że jest jakaś nowa wersja z początku lutego. Więc poprzez tą aktualizację nastąpiło ponowne uruchomienie.
0 Like