Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Jak włączyć widgety na ekranie blokady

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
291 Wyświetlenia
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
Hejo, na starym jeszcze androidzie 14, na oneui 6.1, mogłam ustawić widgety na ekranie blokady, które się włączało po kliknięciu w zegar. Miałam tam odtwarzacz muzyki, dyktafon, alarmy itd.
Teraz nie umiem tego znaleźć a zależało mi na tym bardzo. Aktualnie po kliknięciu w zegar na ekranie blokady z zablokowanym telefonem, powiększa się tylko zegar i pokazują się dodatkowo sekundy.
Podsyłam zdjęcie o co mi chodzi z drugiego telefonu i screen z mojego.
Nie chodzi mi o nowe Now Bar.
image

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FenrirEvi, Nie ma już takiej możliwości. W One UI 7 zrezygnowano z funkcji widgetów na ekranie blokady.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
Domino123
Pioneer
Opcje
U mnie super śmiga wszystko na ultra s24
0 Like
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
0 Like
Izuśka75
Navigator
Opcje
Przytrzymujesz na ekranie blokady zegar i możesz dodać wigety , ja tak zrobiłam
0 Like
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
hmm jak ja przytrzymuje to każe mi odblokować telefon i wchodzę w edycję ekranu blokady ale tam nigdzie nie ma możliwości dodania widgetów. jak kliknę w edycji na zegar to mogę tylko wybrać czcionkę zegara, kolor, styl ale nadal nie mogę dodać widgetów 🤔
0 Like
Izuśka75
Navigator
Opcje
Chodzi Ci o te wigety pod zegarem ? 1744314576929.jpg
0 Like
Izuśka75
Navigator
Opcje
Na zablokowanym ekranie przytrzymujesz zegar , odblokujesz i masz edycję, pod zegarem jest taki pusty prostokąt, klikasz na niego i pojawią się propozycje wigetów , klikasz na ten który chcesz dodać, klikasz gotowe i już.
0 Like
FenrirEvi
Pathfinder
Opcje
nie. to jest coś innego. chodzi mi o to: https://widget-club.com/pl/article/how-to-add-widgets-on-andoid-lockscreen#index-1 ale dziękuję za pomoc 💚
0 Like
Izuśka75
Navigator
Opcje
No to ja nie wiem o co chodzi , nie pomogę.
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FenrirEvi, Nie ma już takiej możliwości. W One UI 7 zrezygnowano z funkcji widgetów na ekranie blokady.