Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ingalbenire husa si folie

(Subiect creat la: 02-04-2024 12:40 PM)
329 Vizualizări
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Buna ziua
Vin si eu cu urmatoarea problema .
Am observat ca s-a ingalbenit in partea drepta spate husa cat si folia . La inceput am avut doar husa de silicon , dupa o saptamana a aparut pata galbena , dupa am pus folie Alien Shield si l-am folosit fara husa , dupa o saptamana s-a ingalbenit si folia in acelasi loc . Va rog sa imi spuneti daca aveti si voi aceasi problema . Este vorba de S24 Ultra .
Este ceva de facut in acest caz ? 

image

image

19 Răspunsuri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Fumezi? Eu am îngălbenit o husă de la fumul de țigară.
0 Aprecieri
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Fumez , dar nu tin tigarea in acceasi mana cu telefonul . Nu e de la tigari .
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Exact, nu are de ce să se îngălbenească fix în acea zona asa tare, și asa repede, dacă era un telefon de acum 2 ani mai ziceam, e clar ca are o problema
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți lua husă și folie de la Spigen. Husa pe care o ai tu, nu pare de calitate dacă s-a îngălbenit atât de repede.
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Bună. Atunci poți explica de ce s-a îngălbenit doar în acea zonă?
0 Aprecieri
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Am inteles la husa ca nu e de caltate , dar folia de la Alien Shields chiar este , pe mine ma intereseaza de ce se intampla tot in acelasi loc .
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Nu prea cred dar totuși instalează GoodGuardians din Galaxy Store, iar apoi activează modulul Thermal Guardian din aplicație.
După ce faci tot ce ți am zis atașează un screenshot cu graficul pe care ti-l arata.
Ma gândesc sa fie de la temperatura dar totuși nu cred ca se îngălbenea asa de tare.
0 Aprecieri
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Asta ?1712052253094_1712052253085_0.jpg
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Da, ciudat. Ai verificat cumva dacă în acea zonă se încălzește dispozitivul?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Putin se incalzeste , dar nu asa rau incst sa se faca asa . Poate se incalzeste mai rau cand se incarca , de si nu folosesc incarcator mare , folosesc de 20w
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Este foarte ciudata acea ingalbenire si greu de explicat. Caldura telefonului nu cred ca e cauza pentru ca, cel putin din screenshotul pus de tine, nu ajunge la temperaturi exagerate, iar procesorul este undeva mai jos si spre mijloc, nu in colt. In acea zona mai sunt antenele UWB si cea pentru 5G cred, dar siliconul este afectat de UV nu de unde radio. Chiar in colt este difuzorul, dar acesta nu produce lumina de niciun fel. Deci nu prea ar avea ce sa il ingalbeneasca asa de rapid. Nu il folosesti cumva pe bordul masinii, sau sa stea mult in aceeasi pozitie si sa se nimereasca sa ajunga soarele la el in acel colt?

0 Aprecieri
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Nu il tin pe bord , ca este conectat la android auto in masina .
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Dar in masina iti este in buzunar? Nu ajunge caldura de la masina pe el, sau chiar daca nu e pe bord, sa ajunga soarele in acel colt, sau sa atinga ceva ce contine o substanta chimica ce poate ingalbeni siliconul (un sertar/spatiu depozitare din bord care a fost sters cu ceva solutie de curatare, sau odorizant auto scurs in acel loc...). Nu are nicio explicatie altfel, iar pe net nu am mai gasit niciun caz asemanator (la nici un fel de telefon).

0 Aprecieri
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Cu masina fac distante mici de 10 minute , mai mult in buzunar . Si soarele in nu bate asa tare , si nici lasat in soare nu a fost . Husa e asa din februarie cand era frig .
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Atunci nu asta e cauza. In timp asa de scurt nu ar trebui sa se ingalbeneasca nici vara pe bord. Eventual mai urmareste daca acel colt al telefonului se incalzeste mai tare cand il folosesti mai intens, sau cand e la incarcat, desi nu cred ca se intampla asta.

0 Aprecieri
taiunelu
Voyager
Opțiuni
Căldură sau radiații .
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Cauza este căldura care nu pate fi disipată. Problema este că, dacă mu simiți o căldură exagerata dar este ceva acolo, să nu fie radiații.. trebuie sa verifici cu un detector.. eu asa am pățit la iphone 13 pro, se încălzea tot în acea zona (placa de baza) și era ciudat, pentru că nu făceam task-uri grele, pana sa aflu ca defapt erau radiațiile Emise... chiar dacă ele sunt verificate înainte, se întâmplă să mai aibă și defecte.. totuși ai grija de sănătatea ta
0 Aprecieri
OviBusi
Journeyman
Opțiuni
Adica emana radiatii mai mari decat ar ttebuii ?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu nu emana nicio radiatie pe acolo. Nu te lua dupa toate aberatiile fara legatura. Antena de emisie la S24 Ultra este jos, in locul unde ai tu ingalbenirea se gaseste antena GPS si imediat sub cea de NFC. Antena GPS nu emite doar receptioneaza si in zona aia nu ai oricum nivel de radiatii.

layout_of_galaxy_s24_2_review_view_s24_ultra.jpg

In plus, husele de silicon se ingalbenesc numai la radiatii UV nu la radiatiile electromagnetice emise de un telefon...DOH

Cauza este ciudata, posibil ca incalzirea zonei sa se petreaca cand tu nu ai simtit (de ex pe timpul noptii sau cand nu tii telefonul in mana) si atunci sa influenteze partea aia. In general se incinge partea de sus cand se fac task-uri intensive (filmare/camera, jocuri sau altele similare). Tot zona/coltul acela este cel expus la soare atunci cand tii telefonul la ureche dar asta nu justifica ingalbenirea foliei in aceasi zona, de aceea as pune-o mai mult pe seama incalzirii.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare