Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Incalzire telefon

(Subiect creat la: 08-02-2024 01:24 PM)
2006 Vizualizări
BlueSky35
Apprentice
Opțiuni
Buna ziua! Postez și eu aici, poate exista cineva care ma poate ajuta. Am cumpărat un s24 ultra in data de 24.01. Singura problema pe care o am cu telefonul este că se încălzește excesiv de mult atunci când filmez și fac poze cu el mai mult de 15 minute. Se încinge atât de tare încât frige, partea de sus acolo unde sunt camerele și latura stângă. Am mai văzut cazuri descrise pe Reddit, deci nu sunt singurul căruia i se încălzește așa. Am instalat Thermal Guardian din FineLock si apare că procesorul este suprasolicitat in momentul când folosesc intens camerele, va las screenshoturile. Nu l-am trimis înapoi întrucât cei de la Samsung mi-au spus că trebuie să fac retur și să dau alta comanda, eu l-am luat la oferta prin trade-in.

Am dat pe modul light, îl folosesc pe 3g acasă deoarece am semnalul slab la 4g, tot așa se încălzește. Eu sper că este un bug al aplicației camerei și se va remedia pe viitor. Ce părere aveți?

image

image

12 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Cam asa se incalzesc toate telefoanele cand faci poze sau filmezi mai mult timp, pentru ca atat procesarea pozelor, cat si a inregistrarilor video sunt niste procese care solicita foarte mult procesorul. Deci dupa parerea mea nu este nimic in neregula la telefon.

BlueSky35
Apprentice
Opțiuni
Niciun telefon pe care l-am avut până acum nu s-a încins în halul asta. S23 ultra al băiatului meu e absolut rece, indiferent cat filmez cu el. S24 frige de-a dreptul, nu e o simpla incalzire
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Asa e și la mine pe S23 Ultra,rece🙂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Si eu am exact aceleasi temperaturi atunci cand folosesc mai mult camera, atat pe S22 cat si pe S23. Depinde si de setarile folosite (rezolutie, HDR, FPS, formatul in care sunt facute, cat si de lumina). Iar cat de cald simti un telefon in mana, depinde si de husa folosita (sau nu) si chiar de temperatura mainii in acel moment 🙂 . Dupa grafic, telefonul se incalzeste la vreo 42 de grade, deci nimic iesit din comun. Poti incerca o comparatie cu acel S23, le setezi exact la fel (ata la camera cat si la modul de functionare daca unul este pe light performance mode sa fie si celalalt), si filmezi in paralel cu ambele. Sunt convins ca o sa ai grafice asemanatoare in Thermal Guardian. Pe langa asta este posibil ca S24 sa foloseasca si algoritmi mai agresivi sau mai mult AI, deci procesare si mai mare. Si da, o sa mai fie optimizati acei algoritmi in update-urile viitoare, dar nu cred ca temperatura o sa scada semnificativ.

Members_Amuoo6c
First Poster
Opțiuni

Ai aflat cauza supraincalzirii?Al meu s24 ultra cand vb pe video call se incalzeste rau si cand e la incarcat...am fost la.samsung,l.au verificat,au zis ca e ok...ca e normal...

0 Aprecieri
Obytuary
Navigator
Opțiuni
Sigur este o eroare (bug) la software cameră. Ai putea aștepta update pentru remedierea problemei. Pe de altă parte dacă folosești partea video foto a telefonului intens și profesional ai putea lua în considerare o cameră profi pentru așa ceva, și sigur vei fi mulțumit de schimbare. Telefonul are limitările lui totuși. Baftă.
BlueSky35
Apprentice
Opțiuni
Nu folosesc intens camera foto in fiecare zi, de aceea am preferat sa îl păstrez și să nu fac retur, dar în mod clar nu este normal sa se încălzească atat de mult. Mulțumesc frumos pentru răspuns!
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Te sfătuiesc să aștepți următoarele actualizări ce vor venii cu îmbunătățiri, nu doar pe cameră cu și pe celelalte bug-uri ce se află sub observația celor de la Samsung.
Aurelian19
First Poster
Opțiuni
Va salut am un s 24 ultra si vreau sa va spun ca se incalzeste foarte tare in partea stanga sus cand stau pe facebook sau alte aplicatii de divertisement
Pai daca o sa incep sa ma joc pe el jocuri o sa explodeze
Ce se poate face ?
0 Aprecieri
sideea05Av
First Poster
Opțiuni

Buna tuturor! Mi-am achizitionat recent un Samsung Galaxy S24 ( standard), iar la utilizare se supraincalzeste , in special cand fac poze/clipuri, la incarcare ajunge undeva la 90 de grade ( am folosit ceva app Thermal Guardian) sau la task-uri banale ( google, facebook, whatsapp). Cum se poate remedia aceasta situatie? Mentionez ca am bifat si celelalte optiuni privind bateria ( protectie baterie etc.) . Va multumesc anticipat!

DaniAlex21
First Poster
Opțiuni
Am și eu problema asta uneori când vorbesc pe apel video sau ma joc unele jocuri. Surprinzător ca se încălzește în jocuri slabe care nu ar trebui sa ii "deranjeze" atat de tare procesorul. Se încălzește în partea de sus unde sunt camerele și pe rama, telefonul în cauza S24+
0 Aprecieri
budd99
First Poster
Opțiuni
Si eu am un s24 si am observat ca la poze se încălzește cam tare luat de noua de o săptămână plus ca se încălzește si la încărcat iar pe jocuri fortine sa încălzit dar nu excesiv ca la camera foto
0 Aprecieri