Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

IMEI

(Subiect creat la: 26-07-2024 01:24 AM)
666 Vizualizări
Alecsss
Journeyman
Opțiuni
Am achiziționat recent online de la Vodafone un S24 Ultra. Toate bune și frumoase pană văd pe YouTube un clip despre fake-urile apărute și cum sa verifici dacă al tău este original. Evident IMEI-ul este sfânt așa că dau o căutare pe net și cu copy paste din setările telefonului caut ambele IMEI-uri. Nimic. Așa că verific pașii din clip,două coduri și verificarea cutiei. Cel care postează clipul,bineînțeles un american ne arată cutia telefonului și ne arată pe cantul cutiei imprimate frumos IMEI-urile. Mă uit pe cutia mea și vax albina,din nou nimic. (același gen de cutii le-am găsit și pe OLX by the way). Pasul doi zice tipul din clip ar fi codul *#06#. Tastez ...și nimic. UNKNOWN APPLICATION mai.exact. pasul trei și aici tipul mai că nu se jură că asta e aproape o certitudine că produsul e original,e codul *#0*#. În clip se vede cum telefonul intra automat într-o pagina de test. Încerc...nimic. Nu cedez și apăs tasta de apel . Răspunsul mă deprima:"Probleme de conexiune sau MMI nevalid. Ceva păreri sau informații? https://youtu.be/G2OZUSxZt2o

?si=BtZBFTnapOvHJi7N
1 Soluţie
Soluţie
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Ai AutoBlocker-ul activat.Intra în Setari-Securitate și Confidentialitate-Auto Blocker-și aici dezactivezi.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

12 Răspunsuri
Soluţie
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Ai AutoBlocker-ul activat.Intra în Setari-Securitate și Confidentialitate-Auto Blocker-și aici dezactivezi.
Alecsss
Journeyman
Opțiuni
Evrika! Mulțumesc!
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Cu plăcere!
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu te-am înțeles ce vrei sa spui?Vrei ss iti verifici IMEI-ul din telefon cu cel de pe cutie?
0 Aprecieri
Alecsss
Journeyman
Opțiuni
Exact,cu mențiunea ca pe cutia mea nu există nici un IMEI. Mai mult decât atât nici codul nu merge ,să verific măcar ce e pe cutie cu IMEI-UL din setările telefonului
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Poate pe noile serii de telefoane nu mai apare IMEI-ul pe cutie,,doar cei care au S24 sa iti spună dacă au sau nu IMEI-ul pe cutie
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. IMEI-urile telefonului le găsești și în setări la "Despre Telefon".
Dacă este cumpărat de la Vodafone ai un contract în care sunt trecute acele IMEI-uri. Rezultatele oferite de acele site-uri de verificare depind de baza/ bazele de date pe care le folosesc. Ambalajele pot varia în funcție de regiune.
Iar în ultimă instanță poți suna la Vodafone și să verifici datele telefonului. Sunt sigur că ei nu vând fake-uri.
Alecsss
Journeyman
Opțiuni
Am specificat că am dat cu copy paste de pe telefon pe net codurile IMEI. Din setări cert de unde altundeva având în vedere că pe cutie nu sunt și codul pentru afișarea lor nu funcționează dar primul răspuns a fost corect,aveam AutoBloker-ul activat. Am încercat după dezactivarea lui și codurile merg acum. Era mișto dacă îmi apăreau și IMEI-URILE pe cutie.😅😅
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu cred că te ajută cu nimic să fie IMEI-ul pe cutie. În primul rând cutia zboară destul de repede la gunoi, iar dacă telefonul ar fi contrafăcut, tot ar putea fi pus într-o cutie originală 😀.
Există mai multe baze de date cu IMEI-uri și depinde care sunt folosite de către site-ul pe care verifici. Dacă nu îl găsești acolo nu înseamnă că nu este original.
Și pe S24 Ultra există etichetele cu seria și IMEI-urile telefonului, dar e posibil ca cele vândute de operatori să fie personalizate. Nu ai nicio etichetă pe cutie? Pe factura primită de la Vodafone sau pe contract dacă este cu prelungire de abonament ar trebui să ai trecută seria sau IMEI-ul telefonului.
Alecsss
Journeyman
Opțiuni
Nu am nici o etichetă pe cutie. În contract.nu apare,fiind luat prin modificarea abonamentului ,contractul specifica doar modelul telefonului si se axează pe abonamentul propriu-zis, durată, obligații,tarife,etc20240726_131748_1000000724_1721989069.jpg20240726_131743_1000000723_1721989065.jpg
0 Aprecieri
GalaxyM33
Pioneer
Opțiuni
Ai avut eticheta,probabil a fost din varii motive îndepărtată
0 Aprecieri
Alecsss
Journeyman
Opțiuni
Ce vezi în a doua poză ca fiind eticheta lipsă este de fapt abțibildul care ținea cutia sigilată. În prima poză se vede că într-un capăt ea este încă lipită, nu am îndepărtat-o. Din câte văd eu în videoclip pe unele cutii IMEI-URILE sunt ştanțate pe cutie asemenea codului QR care se vede pe unul din capetele cutiei în poza atașată
0 Aprecieri