Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Egalizator sunet S24 Ultra

(Subiect creat la: 25-09-2024 03:03 PM)
189 Vizualizări
Cip78
Explorer
Opțiuni

image

Stie cineva de ce nu mai pot misca sliderele de la egalizator audio ? Acum ceva timp le puteam misca.( nu stiu daca inainte sau dupaupdateul la OneUi 6.1.1)

image

17 Răspunsuri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, odată apasă pe personalizat ca să poți modifica orice frecventa dorita.
Totuși tine minte ca frecventa de 63hz e destul de jos iar pe difuzor la telefon nu vei simți nicio diferență. Probabil doar la 125 sa fie ceva diferență.
Pe căști se va simți diferența.
Cip78
Explorer
Opțiuni
Nu functioneaza nici pe "Personalizat "
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ca să excludem ca ar fi o problemă, dacă pui o pereche de căști usb sau bt, orice dispozitiv, te lasă să umbli la acele 2 frecvente?
0 Aprecieri
Cip78
Explorer
Opțiuni
Da. Am conectat castile si se pot regla
0 Aprecieri
Cip78
Explorer
Opțiuni
La tine e la fel ? Sau am eu ceva defect la telefon ?
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pe s10, note 10+ cu android 12 cei drept, pot modifica acea frecventa, dar nu schimba nimic.
Pe a52s cu ultimul update, android 14 din nou, pot regla frecventa (meniul arata diferit, e cel normal ce era înainte) și tot asa, nu se schimba nimic la sunet.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Problema rezolvata atunci.
https://www.reddit.com/r/GalaxyS24Ultra/comments/1fdbz7v/equalizer_issue_on_s24_ultra_speaker_settin...

Uite aici, nu ești doar tu cu aceasta problema.
Idee care e, difuzorul telefonului în cazul tuturor Samsung nu poate reda sunetul sub 125hz. Degeaba ridicai frecventa ca nu se schimba nimic corect?
În cazul asta, samsung a blocat modificarea cu ultimul update a acestor 2 frecvente pt a nu strica difuzorul de telefon.
În cel mai rău caz, poate se va rezolva cu un update de soft. Pana atunci doar cu 250hz vei putea ridica din bass sau ca frecventa.
Practic, și-au dat și seama ca nu au difuzoare la fel de buna ca Apple (nu dau cu hate dar se știe ca au mai mult bass).
Așteaptă pana la următorul update sau încearcă aplicația sound assistant din Galaxy store dacă te va lasa sa modifici acele 2 frecvente, totuși slabe șanse.
Cip78
Explorer
Opțiuni
Multumesc !
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Se comporta la fel si daca alegi Personalizat?
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
Cip78
Explorer
Opțiuni
Da,la fel
0 Aprecieri
-Ionut-
Explorer
Opțiuni
Nici daca dai pe "personalizat" nu se misca? Vad ca aveai selectat "accentuare basi".
0 Aprecieri
Cip78
Explorer
Opțiuni
Nici daca selectez Personalizat nu se pot regla sliderele
0 Aprecieri
Raress30
Pioneer
Opțiuni
Salut, nu poti face asta fiindca difuzoarele de la telefon nu suporta frecventele respective, odata ce te vei conecta la niste casti cu fir sau Bluetooth sau orice dispozitiv audio care suporta frecventele respective, vei putea sa le modifici. Am intrat sa verific si eu, chiar ieri m-am jucat cu ele pentru castile mele wireless, acum, deconectat de la casti, se pare ca sunt blocate si pentru mine.
0 Aprecieri
Cip78
Explorer
Opțiuni
Multumesc .
0 Aprecieri
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
La fel și la mine (tot Galaxy S24 Ultra), acele două frecvențe nu le suportă telefonul. Doar celelalte le poți modifica.
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Salut și la mine este la fel. Dețin un s24 ultra. Doar când ascult muzica în căștile Bluetooth se pot modifica s-au când ascult muzica în boxe cu Bluetooth.1727297315124_1727297315113_0.jpg
Gabitzu2310
Troubleshooter
Opțiuni
Înainte de One UI 6.1.1 puteai misca acele slidere in sus sau in jos, dar ele oricum erau dezactivate pentru ca nici atunci nu se schimba frecventa de bass sa fie mai pronunțată sau mai scazuta.