Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Deschiderea link-urilor de pe alte aplicatii

(Subiect creat la: 04-06-2024 11:25 AM)
1024 Vizualizări
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Daca vreau sa deschid un link de tik-tok de pe whatsapp messenger ma trimite la magazin play si dupa cand deschid nu mi mai apare,a mai patit cineva asa si stie cum se poate remedia
La fel se intampla si cu link-urile de insta,facebook
16 Răspunsuri
MireLore
Voyager
Opțiuni
Buna! Inainte se puteau viziona chiar daca nu ai instalat tiktok-ul pe telefon de ceva vreme sa schimbat si poti vedea videoclipuri de tiktok doar daca ai si instalata aplicatia. Cel putin la mine asa este😊
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Asta e problema,am instalata aplicatia,problema e ca apas pe link si ma duce la magazin play ca si cum n as avea aplicatia instalata
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Dar dacă trimiți tu un link cuiva și apeși pe el tot asa îți face sau te baga direct în aplicație?
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Aceeasi poveste
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Nu mi dau seama unde am apasat sau ce setare am pus sincer 😅😅
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Încearcă sa ștergi și sa reinstalezi aplicația TikTok.
Poate este un bug
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Am incercat acum si lfl face,in loc sa ma duca la tik tok,ma duce la play store,de parca aplicatia n-ar fi deja instalata
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Verifica dacă ai la Facebook, Whatsapp, etc actualizări disponibile în Magazin Play și în Galaxy Store
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Am verificat,nu am
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ok, aici la aplicația tiktok este bifat ca la mine ? 1717499853067.jpg
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Da1717499974952.jpg
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Intră în setări - tiktok și selectează Setare ca implicită , acolo în fereastra deschisă sa ai bifat Deschidere linkuri acceptate . La fel procedezi și cu celeilalte aplicații. Mai poți verifica sa fie actualizate aplicațiile respective.
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Am verificat acum si sunt toate bifate pe linkuri acceptate si la fel face
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Am incercat si tot lfl,acum am dezinstalat actualizarile la google play si nu mai pot sa i dau update😅
0 Aprecieri
Eduardo234
Explorer
Opțiuni
Am reusit la mess dar la whatsapp inca face la fel,nu gasesc optiunea "open links in external browser"
0 Aprecieri
Nikolas1259
First Poster
Opțiuni
Salut. La fel și la mine.
0 Aprecieri