Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Culori fundal

(Subiect creat la: 22-04-2024 06:31 AM)
879 Vizualizări
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Buna as avea nevoie si eu de ajutor pentru S24ultra..Pentru inceput as vrea sa intreb cum pot modifica fundalul de la "mesaje", care cumva s-a ingalbenit, nu mai e alb clar. Si apoi as vrea sa intreb dc pot modifica literele din numele aplicatiilor de pe ecrane sa fie negre. Multumesc.
19 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă este vorba de aplicația de mesaje de la Samsung, poți intra pe o conversație, apoi se la cele 3 puncte de sus alegi "Personalizare cameră de chat' și alegi culoarea dorită pentru fundal, sau o poză din galerie. Acolo ai un buton pentru a aplica acel fundal în toate conversațiile.
Culoarea textului cu numele aplicațiilor nu o poți modifica. Se face automat alb sau negru în funcție de fundal. Probabil poate fi modificata cu Good Lock.
1713762378093.jpg1713762378109.jpg
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Buna multumesc pt raspuns, posibil sa nu fi explicat exact ce anume ma deranjeaza, e vorba de un fundal galbui la aplicatia de mesaje nu doar la o conversatie anume, atasez o imagine sa se inteleaga mai bine.As vrea sa fie si acel fundal alb nu usor galbui20240422_081432_1000077664_1713762872.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Ok. Vad ca folosesti Google Messages. Din cate am vazut nu poti schimba culoarea aplicatiei, aceasta fiind tot in functie de imaginea de fundal a ecranului. Nu este de la tema pentru ca se vede ca aplicatia din stanga este alba/gri. Vezi in setari daca Google Messages are vreo optiune de schimbare a temei, iar daca nu, atunci doar daca schimbi fundalul sau folosesti Samsung Messages.

Komybj
Pioneer
Opțiuni
Done!multumesc!😇
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Probabil ai aplicat o tema care foloseste paleta de culori respectiva. 
Recomand sa incerci o alta tema care schimba culorile asa cum doresti.

Komybj
Pioneer
Opțiuni
Done!Multumesc!😇
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Doar ca nu mai stiu pe unde, am modificat o groaza de setari🤭🤭🫡
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cel mai simplu.. tine apasat pe un spatiu gol pe imaginea de fundal si apasa pe Teme din partea de jos.... sau Setari, si gasesti Teme acolo.

Komybj
Pioneer
Opțiuni
O sa incer, multuuumesc deocamdata☺️
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Se poate modifica culoarea textului cu numele aplicațiilor instalând good lock. Dar cum nu este disponibila la noi, va trebui sa instalezi Fine Lock sau NiceLock, apoi să instalezi toate modulele din good lock. După poți modifica cum vrei tu textul aplicațiilor.
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Multumesc frumos, sper sa reuesc daca nu revin😇😊
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cu plăcere! 🙂
Fine lock se găsește în play store. Sigur reușești.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Din ce am observat, se poate modifica doar in home screen culoarea textului, nu și în meniul telefonului. In theme park nu am găsit nici o opțiune care sa modifice culoarea textului al aplicațiilor din meniul telefonului, poți doar sa modifici in home screen culoarea textului. Mai sap, iar daca găsesc vreo opțiune, te anunț. 😁
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Super multumesc. Pt ca nu am reusit sa instalez modulele de la fine sau nice lock...🤭🤭
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Bun, dar s-a rezolvat cu schimbarea temei sau inca ai problema?

Komybj
Pioneer
Opțiuni
Pai as as sa vrea sa modific si literele de la aplicatii, sa fie gen negru intens😊😊
0 Aprecieri
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Cu tema am reusit.😊
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Si ti-a rezolvat problema sau ai nevoie si de alta modificare care nu s-a rezolvat cu aplicarea unei alte teme?

Komybj
Pioneer
Opțiuni

Cu siguranta o sa mai am nevoie de ajutorul vostru😊