Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Culori ecran ciudate

(Subiect creat la: 23-10-2024 08:34 AM)
526 Vizualizări
Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Buna ziua, am achizionat un samsung s24 ultra, iar in timpul/dupa transferul datelor dupa vechiul telefon culorile de pe ecran sunt anormale..par a fi expuse? Nu stiu sa descriu exact..
Mentionez ca am folosit functia samsung smart switch pentru transferul datelor
A mai patit cineva asta? 
Atasat gasiti screenshoturi cu imaginile pe care le vad
Multumesc anticipat

image

image

1 Soluţie
Soluţie
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Buna,
Ai cumva "Color Inversion" activat? 1729663787769.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Screenshoturile nu ne ajuta sa intelegem pentru ca discutia este despre display-ul tau... noi vedem imaginile pe display-urile noastre.

Poti incerca sa faci o poza la ecranul telefonului tau cu un alt telefon si asa o sa ne putem da seama despre ce este vorba.

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Dacă problema vine din setările telefonului, atunci în screenshot-uri nu o să apară culorile așa cum le vezi tu, ci cum este setat fiecare telefon. S24 Ultra are culori mai naturale decât celelalte modele mai vechi.
Poți ajusta culorile dacă intri la Setări > Afișaj > Mod ecran. Acolo poți pune pe "Viu/Vivid" și îți apare un buton în partea de jos "Setări avansate ". De acolo poți crește apoi intensitatea culorilor.
1729661251388.jpg1729661251408.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Te referi la culorile șterse ale ecranului? Dacă da, întra la Settings > Display > Screen mode și dai pe Advanced Settings. Acolo poti modifica intensitatea culorilor.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Lavinia123 ,

Ai verificat setările sugerate de către @AlphaBlue și @EmiliaDuna ?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Hey, da m-am jucat cu setarile si nu am reusit nimic. Revin imediat cu poza de pe alt telefon
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Ce inseamna mai exact "expuse"? Prea intunecat, prea luminos, are o anumita tenta de culoare? Din pacate si daca faci poza ecranului cu un alt telefon, aceasta o sa depinda de setarile folosite pentru poza si in final tot de setarile pe care le folosim si noi la ecran. Mai bine incearca sa explici (cum poti) ce nu este ok la ecran si poate e mai usor sa ne dam seama. Ar mai fi o posibilitate sa faci poza ecranului lui S24 Ultra langa celalalt telefon la care e ok afisajul. Asa probabil se poate face o comparatie intre ele mai buna.

Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Da, asta incerc acum si o sa revin si cu explicatii..ciudat telefon
0 Aprecieri
Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
In poza din dreapta este ce vad eu acum pe samsung s24 ultra. Poza a fost facuta cu alt telefon.
In poza din stanga este samsung s24 ultra care vede poza facuta cu telefonul din dreapta, cumva il vede bine😂😂😂
Ideea e ca toate culorile sunt cum e in dreapta
Multumesc de intelegere20241023_085239_154234_1729662762.jpg
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dacă vrei să ne arăți poze nu folosi screenshot-uri, ci fotografiază cu alt dispozitiv.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Am postat..
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Unde? Nu văd. Fotografiile pe care le-ai pus la început sunt screenshot-uri, nu sunt relevante pentru ceea ce vrei să transmiți, în sensul că nu avem cum să ne dăm seama, culorile arată perfect.

NU UITA!

Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Am dat reply lui @AlphaBlue si acolo e poza atasata
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Scuze, nu văzusem.

NU UITA!

Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Poza..20241023_085239_154234_1729662762.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Înțeleg acum. Cred că este activă una dintre opțiunile de la accesibilitate.
Intră în Setări>Accesibilitate>Îmbunătățiri vizuale și vezi dacă este activă vreo opțiune, în special corecție de culoare sau filtru de culoare.
1729663771783_1729663771775_0.jpg
Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Multumesc de ajutor!
0 Aprecieri
Soluţie
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Buna,
Ai cumva "Color Inversion" activat? 1729663787769.jpg
Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Asta era, dar nu e vizibil in bara de sus ...multumesc mult de tot pentru ajutor
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
🥳🥳🥳 Ma bucur ca ai rezolvat!!
Acum poti sa te bucuri de telefon, caci ai unul extraordinar. 😊
0 Aprecieri
Lavinia123
Journeyman
Opțiuni
Gata, caz inchis 🙏