Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cat dureaza incarcarea super fast?

(Subiect creat la: 06-11-2024 06:00 PM)
1609 Vizualizări
Komybj
Pioneer
Opțiuni

Buna dragii mei,

Ma ajutati cu un sfat? Am cumparat un incarcator de 45W pt S24ultra, drept e ca nu e original Samsung. Intrebarea mea este cam care e durata de incarcare? Mentionez ca am activat functia de incarcare rapida.

Multumesc frumos.
51 Răspunsuri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
De obicei îți arată pe display timpul estimat de încărcare. Sper că ai și un cablu potent (100 watt), altfel nu faci mare lucru.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Puterea electrică (măsurată în wați, simbol W¹) este o caracteristică (feature, pe limba lui Shakespeare) a încărcătorului, căruia unii îi spun "cărămidă", datorită formei geometrice.
Secțiunea conductoarelor (măsurată în mm²) care alcătuiesc un cablu electric determină valoarea maximă a intensității (măsurată în amperi, simbol A) curentului ce poate circula în condiții de siguranță, adică fără a produce (supra)încălzirea izolației acestora.
Legendă:
(explicarea simbolurilor folosite)
1) Nu confundați unitatea de măsură a puterii electrice cu sigla automobilelor VolksWagen.
2) Nu confundați indicele (...) cu exponentul.
😉
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Salut, de unde știi că acel încărcător nu este original? Și referitor la timpii de încărcare, diferă de la ce procentaj îl pui la încărcat. Eu vorbesc acum din perspectiva mea, ca și eu tot S24 Ultra am și mereu îmi încarc telefonul când e sub 40%, dar nu mai jos de 35%, și încărcarea durează puțin peste 50 de minute, după ceas. Cu tot cu acea încărcare rapidă setată. La încărcătorul de 45 W îți trebuie cablu de 5 A care are suficientă putere pentru a-i da telefonului, cel din cutie e slab.
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Pt ca a fost doar 60 de lei??😀🤔Pai si intr-o ora jumate mi se incarca de la 15% la 100% cu incarcator normal.Atunci unde e avantajul cu cel super fast?🤔🤔
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Și eu l-am luat cu 75 de lei de pe eMAG. Nu are cum să nu fie original Samsung. Dacă e vândut și livrat de eMAG, e original. eMAG e o companie serioasă. Acum depinde de unde ai luat tu încărcătorul. La Altex și Flanco, același încărcător de 45 W era peste 100 de lei.
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Emag, am pus link cu ce am cumparat mai jos
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
De am văzut ce ai luat, nu are nicio legătură cu încărcătorul de 45 W. Ăla arată mai degrabă ca unul de 25 W.
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Uite aici link-ul spre încărcătorul de 45 W pe care l-ai luat tu. Nu are nicio legătură cu niciun Ultra.https://www.emag.ro/incarcator-samsung-super-fast-charger-usb-type-c-45w-black-ep-t4510xbegeu/pd/D3H...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Buna. Pentru a fi sigur ca e original, îți recomand să cumperi încărcătorul vandut de eMag, nu de alt vanzator de pe platforma sau mai poti cumpăra de la Altex, Flanco sau alte magazine cunoscute.
CataBv
Journeyman
Opțiuni
Cu cel de 65 dewati ți se încarcă în 40 de minute de la 15% la 80% dacă alegi să protejezi bateria.
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Pai am baterie 75% si imi arata 36 de minute.Normal am luat impreuna cu cablu,tocmai pt ca citisem ca si calblul trebuie sa fie adecvat.Mie una mi se pare ft mult ca 25% din baterie sa mi se incarce la 100% in 36 de minute 🤔
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Nu e nimic aiurea, telefonul nu se încarcă constant la 45 W. Încărcă un timp la viteză maximă, apoi coboară, dar depinde de la ce procentaj îl pui la încărcat. În cazul tău, de la 75%, nu-i trebuie puterea maximă ca să încarce.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Între încărcătorul de 45W și 25W este diferență doar dacă încarci bateria de la 0% până la 50-60%. În rest nu prea este diferență între ele. Dar îți trebuie un cablu de 5A/100W și încărcătorul să aibă protocolul USB-C PD PPS.
PS. Dacă nu este original, măcar să fie făcut de un producător renumit, și nu o chinezărie ieftină sau unul contrafăcut.
Poate înțelegi mai bine din ce am scris aici cum e cu timpul de încărcare:
https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/bateria-timp-încărcare-descărcare-explicații/td-p/1046871...
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Buna,multumesc.Am inteles partea cu incarcare de la 0. Dar restul cum verific specificatiile pe care le mentionezi?🫣🫣
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ar trebui să scrie pe cutie sau pe încărcător.
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Multumesc mult.Concluzia mea este, poate gresesc, ca nu e mare afacere cu un incacator super fast, fie c-o fi "original" sau nu
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Încărcătorul de 45W este util în situația în care telefonul este descarcat aproape complet, te grăbești și vrei să îl încarci cât mai mult într-un timp scurt.
Cu încărcătoarele care nu sunt originale se poate întâmpla ca ele să fie de proasta calitate, sau să nu aibă corect implementate protocoalele și pot deteriora telefonul sau bateria.
Komybj
Pioneer
Opțiuni
Am inteles.iti multumesc❤
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Sincer, ținând cont că este un S24 Ultra, eu nu aș risca să folosesc un astfel de încărcător. Este dubios inclusiv că au copiat designul celui de la Samsung.
Îți sugerez să cumperi unul original vândut de Emag sau de la alte magazine de încredere (Altex, sau chiar site-ul Samsung).