Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Buton lateral

(Subiect creat la: 18-11-2024 10:22 AM)
110 Vizualizări
Geo2602
Apprentice
Opțiuni
Bună seara. V ați mai confruntat cu probleme l butonul lateral? Deși diagnoza arata ca funcționează normal, eu nu mai simt acel click. Am încercat și alt telefon, același model și se simte diferența. Menționez ca are toate actualizările făcute. 
4 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Folosești ceva husa? Dacă da, testează fără să vezi dacă e mai bine.
Dacă butonul funcționează și nu ai probleme cu el atunci când folosești telefonul, zic că nu ar trebui să îți faci griji prea multe doar pentru că nu auzi acel click.
Dacă vrei poți merge și într-un service autorizat Samsung pentru verificări, dacă tu consideri că ceva nu este ok.
Geo2602
Apprentice
Opțiuni
Am verificat și fără husa, se simte la fel. Funcționează normal de altfel doar ca diferența de apăsare " îmi sta cumva pe creieri " :)) voi merge la service cel mai probabil. Mulțumesc
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Este buton de tip "touch and release" miniatural, click-ul nu se mai aude și simte din cauza unei defecțiuni incipiente care este în interiorul butonului, mecanismul resort de eliberare, revenire în stare normală. Despre care buton este vorba, ansamblul de butoane de volum +/- sau cel de on/off ? Când nu va mai funcționa va trebui schimbat !
Geo2602
Apprentice
Opțiuni
Butonul de on off