Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Bună seara , îmi puteți spune ce înseamnă acel telefon sus ?

(Subiect creat la: 19-06-2024 03:26 AM)
1021 Vizualizări
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
As dori să aflu ce semnifică acel telefon după wi-fi, și cum aș putea să îl dezactivez ? Afectează cu ceva ? Am încercuit cu albastru ... 

image

2 Soluţii
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acel simbol îți arată că ai activ serviciul VoLTE. Apelarea wifi (wifi calling) are simbol asemănător, dar cu acele arce de cerc orientate în sus (vezi în screenshot).
Dacă ești la un operator care suportă apelurile wifi (cam toți în afară de telekom), îți sugerez să activezi această funcție din setările telefonului, conexiuni, apelare wifi. În screenshot-ul pus de tine se vede ca ai semnal maxim pe wifi și nu ai semnal (sau foarte slab) pe 4G, deci te-ar ajuta în această situație.
Atât VoLTE (sau apel 4G la Orange) cât și apelul wifi oferă o calitate mai bună a sunetului în timpul apelurilor telefonice, atât doar ca apelul wifi folosește rețeaua wifi, iar VoLTE datele mobile. 1718770924767.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Salut! Acel simbol ce apare dupa Wi-Fi, este Apel VoLTE sau Apel 4G și nu afectează cu absolut nimic, ba chiar din contră, el te ajută să ai un apel de voce în rețea, atunci când ești sunat sau suni pe cineva. În momentul în care ești conectată la rețeaua Wi-Fi acel semn se modifică, acele arce de cerc sunt orientate în sus, nu către dreapta cum este în cazul apelului VoLTE. Deci, eu zic că nu ai avea de ce să dezactivezi acel simbol, deoarece el te ajută în apeluri, oferind un sunet mai clar, mai de calitate. 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri
Alex0302
Pioneer
Opțiuni
Inseamna ca poti vorbi la telefon cand esti conectat la o retea WIFI
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Nu afectează cu nimic, te ajută să ai un apel de voce in rețea când inițiezi o convorbire,în momentul când ești conectată la rețeaua wifi și nu ai un semnal bun pe rețeaua mobilă
Dacă dorești să o dezactivezi neapărat o poți face din, Setări/Conexiuni/ Apelare Wifi.
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Va mulțumesc frumos pentru răspuns 🤗
Luc1978
First Poster
Opțiuni
Te poate afecta pentru ca este semnal wifi
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Acel simbol îți arată că ai activ serviciul VoLTE. Apelarea wifi (wifi calling) are simbol asemănător, dar cu acele arce de cerc orientate în sus (vezi în screenshot).
Dacă ești la un operator care suportă apelurile wifi (cam toți în afară de telekom), îți sugerez să activezi această funcție din setările telefonului, conexiuni, apelare wifi. În screenshot-ul pus de tine se vede ca ai semnal maxim pe wifi și nu ai semnal (sau foarte slab) pe 4G, deci te-ar ajuta în această situație.
Atât VoLTE (sau apel 4G la Orange) cât și apelul wifi oferă o calitate mai bună a sunetului în timpul apelurilor telefonice, atât doar ca apelul wifi folosește rețeaua wifi, iar VoLTE datele mobile. 1718770924767.jpg
Soluţie
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Salut! Acel simbol ce apare dupa Wi-Fi, este Apel VoLTE sau Apel 4G și nu afectează cu absolut nimic, ba chiar din contră, el te ajută să ai un apel de voce în rețea, atunci când ești sunat sau suni pe cineva. În momentul în care ești conectată la rețeaua Wi-Fi acel semn se modifică, acele arce de cerc sunt orientate în sus, nu către dreapta cum este în cazul apelului VoLTE. Deci, eu zic că nu ai avea de ce să dezactivezi acel simbol, deoarece el te ajută în apeluri, oferind un sunet mai clar, mai de calitate. 🙂
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Bună dimineața, vă mulțumesc pentru răspuns 🤗
MrAndrei
Troubleshooter
Opțiuni
Bună dimineața! Cu drag! 🤗 Eu zic să te bucuri la maxim de telefon, indiferent de ce iconițe sau simboluri apar pe telefon. 😃
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Vă mulțumesc tuturor membrilor pentru ajutor 🤗
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Inseamna Apel Wi-Fi..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Greșit 🙂