Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria s24 ultra

(Temat utworzony: 03-01-2025 08:17 AM)
391 Wyświetlenia
arni34
Explorer
Opcje
Witam mam pytanko. Jak z tą bateria w s24 ultra. Nie minęło jeszcze 24h odkąd go mam i bateria lec mocno. Jakieś porady. I w ustawienach pisze uczę się wzorców używania 

4 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam na początku bateria będzie krócej trzymać proszę dać jej czas na nauczenie się wzorców używania.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
SaCam
Voyager
Opcje
Ładuj jak ci wygodnie, możesz używać trybu oszczędzania do 85%, ja laduję do pełna i nie widzę problemu, najczęściej indukcją

0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma znaczenia jak będzie ją Pan ładował, byle nie rozładowywać jej do zera. Przy nowej baterii jak kolega @Wiatrak24 wspomniał bateria przez kilka dni uczy sie wzorców. Natomiast jej pełna optymalizacja następuje zazwyczaj po ok 3 tygodniach.

Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Staraj się jeszcze unikać ładowania indukcyjnego i ładowania z mocą 45W ze względu na wyższe temperatury. Telefon możesz spokojnie ładować do 100%. Tak jak już wspomniał @_Technik_ najważniejsze jest aby bateria się nie rozładowała do zera.

7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam na początku bateria będzie krócej trzymać proszę dać jej czas na nauczenie się wzorców używania.
arni34
Explorer
Opcje
Dzieki💪
0 Like
arni34
Explorer
Opcje
Pytanko ostatnie już.
Jak najlepiej ładować telefon aby żywotność była duża. Indukcyjnie lub jak?. I do ilu procent 
0 Like
Rozwiązanie
SaCam
Voyager
Opcje
Ładuj jak ci wygodnie, możesz używać trybu oszczędzania do 85%, ja laduję do pełna i nie widzę problemu, najczęściej indukcją
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma znaczenia jak będzie ją Pan ładował, byle nie rozładowywać jej do zera. Przy nowej baterii jak kolega @Wiatrak24 wspomniał bateria przez kilka dni uczy sie wzorców. Natomiast jej pełna optymalizacja następuje zazwyczaj po ok 3 tygodniach.
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Staraj się jeszcze unikać ładowania indukcyjnego i ładowania z mocą 45W ze względu na wyższe temperatury. Telefon możesz spokojnie ładować do 100%. Tak jak już wspomniał @_Technik_ najważniejsze jest aby bateria się nie rozładowała do zera.
Arszolek
First Poster
Opcje
Prawda jest też taka, że masz telefon pierwszy dzień, pewnie jest to dosyć intensywna zabawa w nowe funkcje, przerzucanie danych, pobieranie masy aplikacji. Lekko nie ma na pewno i tym jest spowodowane wyższe zużycie
0 Like