Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Autonomie baterie

(Subiect creat la: 16-08-2024 04:57 PM)
391 Vizualizări
omisaolinul
Apprentice
Opțiuni
Dacă încarc telefonul lent(fără fast charging), autonomia baterie va tine mai mult??
12 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pe viitor sau ....?depinde cum îți utilizezi telefonul....viata bateriei are un anume cicluri de încărcare-descărcare..3 ani ar trebuii sa te țină indiferent cum îl încarci..
omisaolinul
Apprentice
Opțiuni
Telefonul are patru zile,am dezactivat protecția bateriei ca să ,,forjez telefonul" ca să se învețe cu modul de învățare, dar se descarca prea repede. Mai mult sta în stand-by nu folosesc tiktok,jocuri
omisaolinul
Apprentice
Opțiuni
Raport de ieri 1723818012485.jpg1723818012490.jpg
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De ce nu ai făcut încărcare completa pana la 100%..aici iti apare ca în 28% ai folosit telefonul în 2 ore..
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E puțin spus de 4 zile,..
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incarcarea mai rapida poate incalzi mai mult componentele si caldura nu e benefica... pe cifre, nu iti poate da nimeni un raspuns, dar eu personal nu  imi bat deloc capul cu aceste aspecte. Il incarc wireless peste noapte cand am nevoie si cand trebuie sa il incarc la fir, folosesc incarcatorul de 45w cu incarcarea rapida activa.
Peste noapte este dezactivata incarcarea rapida pe fir sau wireless.

omisaolinul
Apprentice
Opțiuni
La aplicațiile pe care le vedeți am limitat din setări de la baterie
omisaolinul
Apprentice
Opțiuni
Am dezactivat și vibrațiile,always online display
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Modul de încărcare (încet sau rapid) nu are legătură cu durata cât te ține telefonul între două încărcări. 5000 mAh sunt la fel indiferent cum îi pui în baterie. În schimb, teoretic, ar putea prelungi durata de timp până ce ar trebui să schimbi bateria, dar cel mai probabil cu un timp nesemnificativ.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România!
Capacitatea acumulatorului se exprimă în mili-amperi oră (mAh).
Dacă ai un acumulator de 3000 mAh, încărcat 100%, el poate furniza:
1) un curent de 300 mA timp de 10 ore;
2) un curent de 3000 mA, adică 3 A timp de o oră.
Autonomia acumulatorului se referă la intervalul de timp care s-a scurs între două încărcări succesive. În limbaj popular: cât te ține bateria...
Citește postările lui @AlphaBlue pe această temă.
😉
OvideluEu
Pathfinder
Opțiuni
Nu.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

1. "autonomia" este un termen care desemneaza o durata in timp (autonomie de X ore)...poate fi mai mare sau mai mica dar nu poate "tine mai mult" (asta asa, ca sa vorbim cat de cat romaneste)

2. ti-au raspuns colegii. NU, nu vei avea o autonomie mai mare sau mai mica, va fi la fel. Ce va fi insa influentata este "saanatatea" bateriei in timp. Citeste articolele scrise de @AlphaBlue si te vei lamuri

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare