Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Android auto.

(Subiect creat la: 03-10-2024 04:29 PM)
3233 Vizualizări
OvidiuFlorian
Journeyman
Opțiuni
Bună ziua comunitate.Am o problemă cu conectarea telefonul la mașină.Androidul auto nu funcționează cu Carstreem-ul.
Am avut un S20FE cu android 13,și funcționa perfect,puteam vedea YouTube pe mașină,am schimbat telefonul cu un S24+,iar android 14 nu mai funcționează cu mașina doar pe Carstreem,Fermata auto. 
La nici un update dat,aceste două apk.nu funcționează pe mașină.Daca știe cineva o soluție vă rog să-mi spuneți și mie. 

13 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Aplicațiile apar în Android Auto?
Încearcă să intri în developer settings din Android Auto (apasă de mai multe ori pe Version and permision info din Android Auto pana îți apare mesajul ca a fost activat), apoi da click pe cele 3 puncte sus și bifează unknown sources. Este posibil sa fie nevoie sa pui și Auto Blocker pe off.
Totuși vad că sunt mulți pe reddit care se plâng ca aplicația Carstream nu funcționează cu telefoanele care vin direct cu Android 14. Probabil o restricție de la Google.

https://www.reddit.com/r/AndroidAuto/comments/1bg15rd/got_a_new_samsung_galaxy_s24_ultra_and_carstre...
OvidiuFlorian
Journeyman
Opțiuni
🫡🫡🙏🙏Mulțumesc,o să încerc și varianta asta.
OvidiuFlorian
Journeyman
Opțiuni
ElenaP mulțumesc încă odată.Am încercat varianta ta,și am reușit să găsesc în aplicație Fermata auto ca să o pot adauga în ecranul Android auto.Important este să și funcționeze pe mașină...
Voi revenii cu comentarii, și poate voi avea și noroc de funcționare. 🤗🤗
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Super, mă bucur că s-a rezolvat parțial 🥳 sper să și funcționeze
OvidiuFlorian
Journeyman
Opțiuni
🫡🫡👍👍
OvidiuFlorian
Journeyman
Opțiuni
😪😪Am spus că voi revenii cu comentarii privind conectarea și funcționare Carstreem sau Fermata auto pe Android 14.Din păcate veștile nu sunt bune,am sonor însă imaginea nu funcționează,nu se pot viziona videoclipuri.M-am uitat în telefon să caut setări,ceva ce ma poate ajuta,dar fără succes.
Voi apela la un telefon mai vechi, cu un android mai vechi. 😞😞
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acum am văzut și update 😔
Este foarte posibil să fie o restricție pe telefoanele care vin direct cu Android 14. În schimb, pe telefoanele care au venit cu un Android mai vechi și s-a făcut upgrade la A14, nu ar exista problema asta. Cel puțin pe reddit așa se menționa prin comentarii.
Floda2025
First Poster
Opțiuni
salutare! ati gasit rezolvarea la aceasta problema? pentru android 14 se aude pe carstream dar nu se vede imaginea. 😊 cand deschid carstream imi afiseaza mesajul: " nu ati primit mesaje in aceasta calatorie".
0 Aprecieri
OvidiuFlorian
Journeyman
Opțiuni
Salutare. Sincer nici nu am mai încercat să instalez Carstreem-ul pe telefon,chiar de am primit actualizări de la android auto.😔😔🤷🤷
0 Aprecieri
manai99
First Poster
Opțiuni
Cum remediem aceasta situație? Chiar nu știe nimeni ce sa facem sa avem și imagine?
0 Aprecieri
lcngeo
First Poster
Opțiuni
Eu am carstream pe un samsung a71, dar am schimbat versiunea de android auto cu alta versiune
0 Aprecieri
lcngeo
First Poster
Opțiuni
Se instalează cu com.apkmirror.helper.prod_1.11.0_(36-dccaefd)-36_minAPI21(arm64-v8a,armeabi-v7a,x86,x86_64)(nodpi)_apkmirror.com.apk
0 Aprecieri
lcngeo
First Poster
Opțiuni
Sper sa ajute
0 Aprecieri