Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Actualizare S24+

(Subiect creat la: 03-10-2024 06:59 PM)
231 Vizualizări
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Salutari, am vazut ca unii au primit actualizare pentru software, cel de 6.1.1.(care nu apare cu denumirea asta ci de 6.1). Iar la securitate deja ar fi cea de 1 august. Mie unul inca imi apare nivelul de securitate cu 1 mai. Poate fi asta o problema? Am tot dat sa caute actualizare la software dar nu gaseste nimic.
17 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Salut , de unde ai cumpărat telefonul ?
Daca este luat online după quick mobile este posibil sa fie destinat pentru alta piata (ex India, Pakistan , etc) și nu se conectează la serverele respective.
Daca este cumpărat din magazin fizic sau un site mai de doamne înseamnă că este alta problemă.
Postează o poză cu csc-ul telefonului.
Inca ceva ai incercat un update cu ajutorul programului de la Samsung (Smart switch) ?
Pentru csc : setări/despre telefon/ service provider software version.
1727971433957.jpg
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Inca nu am incercat sa fac actualizarea cu smartswitch
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pune un printscreen de la Settings - About phone - Software info.

Tel e rootat?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Telefonul a fost luat de pe emag1727971525838_1727971525824_0.jpg
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă cu Smart Switch: https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/cum-să-actualizezi-software-ul-cu-ajutorul-aplicației-sma...
Poate reușești asa.
E ciudat ca nu mai primit update-uri.
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Singura modificare aparuta de cand l am luat este ca a fost schimbata placa de baza pentru ca am avut probleme cu datele mobile(telefonul a fost trimis in service pe garantie). Dar problema tot exista
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
In servis sa pus piesa originala sau nu știi.
Poate nu este de origine și de aici nu se conectează la servere.
Încearcă prin Smart switch + PC/laptop
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Telefonul a fost trimis la Esd Rom... nu stiu acum daca au pus piesa originala...
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Singura varianta este :
Update prin Smart switch. Daca îl găsește.
Sau varianta puțin mai complicata . Update manual cu ajutorul programului Odin. Aici trebuie puțină atenție că trebuie să descarci manual firmware -ul telefonului și să-l pui tu cu Odin. E puțin mai greu și nu ai voie să greșești că pa pa telefon.
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Revin cu update. Am incercat actualizarea prin smartswitch si nimic. Am luat legatura si cu cei de la samsung, l au verificat de la distanta si nu au gasit nicio problema... mi au recomandat sa fac un backup si sa dau resetare. In continuare nimic...
0 Aprecieri
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, nu știu de ce sunt probleme cu actualizările la S24. Al meu S24 Ultra este made in India și e luat de la Telekom, dar când sunt actualizări, le fac. Update-ul de securitate a venit pe 25 septembrie.
0 Aprecieri
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Ar fi fost bine daca as fi stiut cauza problemei. Este deranjant cand dai atatia bani pe un telefon si nu te poti bucura de el. Il trimiti in service si vezi ca acolo nu il fac cum trebuie desi ei zic ca a fost reparat... am ramas dezamagit de aceasta interactiune cu samsungul si ma face pe viitor sa aleg alta marca
GalaxY_S_
Troubleshooter
Opțiuni
Chiar nu înțeleg care e problema. De fiecare dată când am luat telefoane, au fost numai de la operatorii Orange și Telekom și nu am avut niciodată probleme cu actualizările. Au venit lunar cele de securitate. Nu știu care ar fi problema de ce nu ți-a ajuns update-ul de securitate.
0 Aprecieri
VDRIVN
Pioneer
Opțiuni
Salut, sfatul meu e sa nu faci încă actualizarea. S24 base al meu are câteva probleme după cele doua actualizări recente (cea mare de 2gb și ulterioara, mai mica) de care nu reușesc să scap. Eu zic să mai aștepți
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Si daca vreau sa o fac, nu am cum😂
VDRIVN
Pioneer
Opțiuni
Ești norocos 😊
Singura mea explicație este ca pe placa de bază respectivă Samsung încă nu a dat release la noua versiune. Cred ca dacă nu primești luna asta actualizarea, e nevoie sa mergi la service să o facă ei manual.
0 Aprecieri
odyseusmr
Pioneer
Opțiuni
Marti vine curierul sa ia telefonul pentru a ajunge la Bucuresti la service😁