Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ładowanie limit do 100%

(Temat utworzony: 22-09-2024 06:00 PM)
581 Wyświetlenia
MPP
Student
Opcje
Mam problrm z limitrm ładowania (ochrony baterii) do poziomu 100%. Telefon nie zatrzymuje ładowania inladuje cały czas akumulator. Nie pokazuje się stosowny komunikat. Przy ustawieniu limitu na 80% ladowanie się wyłącza i komunikat się pojawia.
Przypuszczam, że to po ostatnim update systemu. 
7 Odpowiedzi
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Chodzi tutaj o podstawową ochronę baterii czy też możne adaptacyjną?
0 Like
MPP
Student
Opcje
Tak chodzi o podstawową ochrone baterii (w tej opcji ma ładować do 100% i zatrzymać .)
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Dokładnie tak, gdy mamy włączoną opcje ochrona baterii po jakimś czasie od pełnego naładowania telefon przestaje się ładować, aż spadnie do 95%. Rozumiem, że nawet po chwili dalej na ekranie pokazuje się ładowanie? Ja dla przykładu mogę powiedzieć, że korzystam z adaptacyjnego ładowania baterii w nocy i funkcja jak najbardziej działa.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja mam ustawione podstawowe i jest znaczek baterii na ekranie blokady, jednak ładowarka zużywa 0W i bateria spada. Według mnie wszystko jest ok. I funkcja działa jak powinna. 1727027834634.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W telefonie jest szereg czujników które po przekroczeniu 100% naładowania baterii zatrzymują cykl ładowania. Po spadku kilku procent( proszę nie patrzeć na wskaźnik on moze pokazać cały czas 100%) bateria ponownie zostaje ładowana.
rosomak1
Journeyman
Opcje
Jak uruchomić adaptacyjne ładowanie w nocy?
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć, adaptacyjne ładowanie możemy włączyć rozwijając pasek z góry w tym miejscu 1728934412948.jpg
0 Like