Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Youtube nu se conecteaza la casti prin bluetooth , celelalte aplicatii audio da

(Subiect creat la: 14-02-2024 01:24 PM)
1144 Vizualizări
calon
Apprentice
Opțiuni
Dupa ultimul update youtube si youtube music nu se mai pot conecta la casti , doar prin difuzorul tel.
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Verifică setările de sunet, e posibil să fi bifat o restricționare pe-acolo. 

Mergi la Sounds and vibration / Separate app sound (opțiune care îți permite să rulezi sunetul unei aplicații pe un dispozitiv audio diferit). Dacă ai opțiunea Turn on now activă dezactiveaz-o. De aici s-ar putea să fie problema.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
calon
Apprentice
Opțiuni
Este vb de un samsung s23 plus
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

YouTube nu se conectează la căști, telefonul se conectează la căști. Există alte aplicații cu care poți folosi căștile (ex. Spotify)? Ai încercat să folosești și alte căști, pentru a testa?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
calon
Apprentice
Opțiuni
Da. La spotify nu sunt probleme. Am conectat castile la alt telefon si nu e aceasta problema
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Verifică setările de sunet, e posibil să fi bifat o restricționare pe-acolo. 

Mergi la Sounds and vibration / Separate app sound (opțiune care îți permite să rulezi sunetul unei aplicații pe un dispozitiv audio diferit). Dacă ai opțiunea Turn on now activă dezactiveaz-o. De aici s-ar putea să fie problema.

NU UITA!

calon
Apprentice
Opțiuni
Multumesc frumos ! Am reusit . Da aici era problema
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mă bucur că s-a rezolvat.

NU UITA!

0 Aprecieri
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Eu pe s22 ultra nu am nicio problema . Am castile buds pro 2 si functioneaza super.
0 Aprecieri
Admiana
First Poster
Opțiuni
Și eu am exact aceeași problema pe un Samsung galaxy a34
0 Aprecieri