Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

WhatsApp

(Subiect creat la: 08-12-2023 11:05 AM)
394 Vizualizări
Aerosmith
Explorer
Opțiuni
Salut ! Cum as putea sa îmi dispară sonorul când primesc notificări de la la WhatsApp? Menționez că am intrat la setări și am dat la notificări fara sunet dar tot suna! Mulțumesc 
17 Răspunsuri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragul meu,
Trebuie să faci distincție între setările (Settings) de sunet ale aplicației WhatsApp și cele ale sistemului de operare (Android).
Din ce ne spuseși până acum nu-mi dau seama în care Setări făcuși modificări.
Spor!
Aerosmith
Explorer
Opțiuni
În setările WhatsApp de exemplu la un anumit grup
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Adică, vrei să oprești sonorul la notificările pe care le primești de la WhatsApp doar pentru un anumit grup?
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. În grup, dai pe cele 3 puncte sus și îți apare meniul din grup și poți seta ca grupul sa fie pe silențios. Sper ca asta este ce cauți1702030294858.jpg
Aerosmith
Explorer
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Aici ai incercat?
Vezi ca ai setare pentru fiecare treaba, cand primesti
mesaje, cand trimiti, cand se descarca media sau failure. Apesi pe text, nu pe radio button si ai sa vezi ca o sa ai optiune de silent sau alert. 1702028946850_1702028946845_0.jpg
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Edit: Acum am citit reply-ul de mai sus. Deci daca vrei doar pentru un anumit grup, intrii pe acel grup, apesi pe simbolul 3-dots de sus > mute notifications > always
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dacă asta e ceea ce vrei (oprirea sunetului pentru un anumit grup WhatsApp) atunci marchează răspunsul primit de la ElenaP ca soluție acceptată (asemănătoare cu WhatsApp este și (interfața) aplicația Samsung Members).
Aerosmith
Explorer
Opțiuni
Am incercat tot se aude
0 Aprecieri
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Am facut un test. La mine nu se aude dupa ce am intrat pe grupul specific si am dat mute notifications. Vezi sa fii la zi cu update-urile din play store, galaxy store, respectiv software updates din setarile telefonului.

Ar fi ok sa atasezi si un screenshot sa vedem in ce setari ai intrat, pentru a evita orice confuzie fata de noi toti :smiling-face:
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Intră în meniul whatsapp, sunete, și acolo alegi Silent.
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
😀
Dragă "japonez"ule, mă tem că (nu) aceasta este soluția la problema inițială: oprirea sunetului DOAR pentru notificările de la un anumit grup WhatsApp.
Hey, Aerosmith, do you know exactly what's in your mind? I mean, what is the issue that don't let you sleep well?
(Use any language you feel comfortable with...)
0 Aprecieri
Aerosmith
Explorer
Opțiuni
Am rezolvat! Va mulțumesc
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Siii? Ne tii in suspans? Spune cum, poate vor avea si altii problema si e util sa stie cum rezolva

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Aerosmith
Explorer
Opțiuni
Am rezolvat prin ce mi-a trimis George Preda https://m.youtube.com/watch?v=IdwlR8t0Gz8
0 Aprecieri
Aerosmith
Explorer
Opțiuni
Salut daca am un televizor cu android și vreau sa îl asociez prin bluethoot-ul telefonul îmi spune ca sa dau asociere cu tv așa fac dar nu reușesc nimic ! Mulțumesc
0 Aprecieri