Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

VoLTE si VoWIFI OneUI6

(Subiect creat la: 05-11-2023 06:45 PM)
728 Vizualizări
fikk
Journeyman
Opțiuni
Salutare,

Mai e cineva pe aici cu probleme la VoLTE, respectiv VoWIFI de la Digi dupa update-ul la OneUI 6?

De cand am facut update-ul, dupa ~3h se opresc amandoua (in setari sunt activate, iconita de sus lipseste) si sunt nevoit sa restartez telefonul sau sa activez / dezactivez modul avion ca sa isi revina. Dupa alte ~3h problema se repeta.

Am dat si un factory reset, degeaba.
21 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nici o problema la mine am S23ultra.
Poate ceva de la operator/sim.. poate eventual sa nu ai vreo rutina activata de tine.
Suna la operator si vezi poate te ajuta.
Un reset la retele mobile ai incercat ?
fikk
Journeyman
Opțiuni
Am incercat si reset la retelele mobile, tot degeaba.
Rutine nu am.

O sa contactez si operatorul, desi nu prea vad de ce ar fi problema de la ei avand in vedere ca pe OneUI 5.1 nu aveam probleme.
niqqa
Explorer
Opțiuni
Schimba operatorul
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Pe Digi sunt și eu și nu am probleme cu S23u. Au mai fost probleme cu vowifi uneori, dar era din cauza lor (probabil lucrau la infrastructura), dar asta mai de mult, nu acum.
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Am observat și eu după update (pe s23ultra) că VoLTE nu era activ pe SIM2 - Digi deși VoLTE de la Telekom - SIM1 funcționa (poate datorită faptului că este implementat diferit față de ceilalți operatori). L-am dezactivat din setări și după l-am reactivat. Acum pare să meargă, nu a mai făcut nimic ciudat. Cu siguranță este de la acest OneUI 6. A venit cu foarte multe bug-uri și modificări care nu erau necesare, dar bug-urile se rezolvă pe viitor după ce o să mai primim actualizări.
0 Aprecieri
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Se pare că tocmai a reapărut problema.1699278931255_1699278931248_0.jpg
0 Aprecieri
fikk
Journeyman
Opțiuni
Deci suntem in exact aceeasi situatie.

Am facut un ticket si la DIGI, mi-au reactivat VoLTE dar tot asa face.

Asteptam update-uri in acest caz, cu toate ca cei de la support mi-au zis sa trimit telefonul in service in loc sa inainteze un bug report spre Samsung.
0 Aprecieri
fikk
Journeyman
Opțiuni
Isi revine pe moment si daca pui telefonul pe mod avion si dupa il scoti, dar tot asa dupa cateva ore iar se opreste.
0 Aprecieri
IoRadu
First Poster
Opțiuni
Întreb și eu....de ce nu activați eSim? Pe Digi merge super....nu mai am probleme
0 Aprecieri
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Am să îți răspund eu cu altă întrebare. La ce ajută un eSIM din acest punct de vedere? Este un cip incorporat în telefon în loc să fie pe cardul SIM și are câteva avantaje, dar care niciunul dintre acestea nu ajută la problema aceasta.
0 Aprecieri
bobo2222
Pioneer
Opțiuni
Si la mine face la.fel s23 + . Ma exasperează . Am contactat digi , au favut ceva reset dar tot degeaba .
fikk
Journeyman
Opțiuni
Deci nu e problema doar la mine, m-am linistit putin :))

Sper ca rezolva la urmatorul update.
0 Aprecieri
bobo2222
Pioneer
Opțiuni
Sa speram . Am observat insa ca daca dezactivez vowifi pe digi , nu se mai intampla nimic cu volte . Cum activez vowifi , se conecteaza , dupa 2 3 ore se deconecteaza , apoi toate apelurile intra pe 2g , desi teoretic ai la dispozitie wifi , 4g . Fara mod avion nu se poate . Incearca sa dezactivezi vowifi .
fikk
Journeyman
Opțiuni
Am lasat doar VoLTE activ de mai bine de 24h si pare ca nu se mai deconecteaza, mersi pentru sfat 😁
0 Aprecieri
bobo2222
Pioneer
Opțiuni
Super . Sa speram ca rezolva . Eu am trimis bug ul asta si la samsung .
0 Aprecieri
fikk
Journeyman
Opțiuni
Si eu am facut un error report si mi-au spus sa trimit telefonul in service 😅
0 Aprecieri
OctavianDudu
First Poster
Opțiuni
Si eu am probleme, sim vodafone si esim digi. Exact ca voi imi dispare apel wifi de pe digi. Dar eu mi-am dat seama de probleme altfel. Cand ajung la serviciu(parasirea retelei wifi de acasa) nu mai aveam iconite de date mobile, doar liniile de semnal retea, si Vodafone si digi. Sau, daca eram pe date mobile esim, imi arata iconita de utilizare 5g de pe Vodafone. Tot asa, daca dau mod avion isi revine pentru toata ziua, pana cand plec din nou de la wifi-ul de acasa. Acum am oprit apel wifi de pe digi, date mobile sunt principal pe Vodafone si o sa urmaresc daca ma mai deconecteaza.
0 Aprecieri
numedecod
First Poster
Opțiuni

Aceasi problema o am si eu dupa update la Oneui 6.0, dispare icon-ul de Vowifi de la ESIM-ul Digi (slot2) dupa ceva timp (uneori dupa 30 minute, alteori dupa 1-2 ore).
Am schimbat si cartela Digi si bug-ul se reproduce.
Asteptam ca Samsung sa repare acest bug.

Pe Oneui 5.1 mergea perfect, nu se deconecta cu saptamanile.

0 Aprecieri
fikk
Journeyman
Opțiuni
Dupa update-ul din 13.11.2023 am reactivat VoWIFI si de atunci a ramas activ, nu au mai fost probleme de niciun fel.

@bobo2222, @OctavianDudu, @numedecod la voi cum e dupa update?
0 Aprecieri
bobo2222
Pioneer
Opțiuni
S a rezolvat . Este ok acum
0 Aprecieri