Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Viteza slaba la orange si in casa si afara.ma puteti ajuta.multumesc.

(Subiect creat la: 25-03-2023 08:58 PM)
569 Vizualizări
Cata33
Explorer
Opțiuni
Viteza slaba la net Orange 1 sau 2 mb pe secunda.

image

image

11 Răspunsuri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Nasol, crezi că este din cauza operatorului sau a telefonului?
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Chiar așa de rău este pe Orange pe rețeaua de 5G?
Ce observ din screenshot ai semnal bun la rețea, cel puțin pe unul din SIM-uri. Încearcă o resetare rețea și restart telefon ori de nu rezolvi nici așa sună la operatorul de rețea, posibil să fie nevoie sa schimbi și cartela SIM dacă o ai mai veche.
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Orange 5 în Cluj. La Vodafone nu am văzut niciodată așa viteză, poate maxim 300mb/s la Vodafone.SmartSelect_20230321_142918_Speedtest_1000030370_1679401758.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Dezactivează 5G și vezi cum stai cu viteza după.
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Toți operatorii sunt la fel, semnal prost
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
La Yoxo Orange am văzut la cineva in speed test viteză de 325 in download, deci se poate mult mai bine in 5G.
Cu siguranță pe 4G viteza va.fi.mult.mai bună având în vedere valorile mediocre obținute în 5G, totuși greu de înțeles să ai semnal 5G și așa viteze dăunătoare.
0 Aprecieri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salutări, faptul că obții aceste viteze este foarte curios. Poți încerca un reset la setările de rețea (reset network settings) și să mai încerci o dată. Merită încercat, nu sunt 100% sigur că va rezolva problema.

Eu personal nu prea folosesc 5G-ul, nici nu prea sunt locuri în care acesta este utilizabil și nu fac chestii atât de intense pe telefon încât să necesite 5G. Încearcă și pe 4G și compară vitezele între ele.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
În spații interioare, cu unele excepții nici nu ar trebui să-ți faci speranțe mai mari. Într-o situație ca aceasta intră în calcul mai mulți factori.
Chiar dacă apare 5G la semnal, este extrem de slab. Afară însă dacă există acoperire bună ar trebui să fie ok la Orange.
Verifică punctual unde ar putea fi problema, plecând de la testarea acelei cartele SIM şi într-un alt smartphone 5G dacă poți. Văd că ai dual SIM, poți inversa cartelele în suport să testezi şi aşa semnalul.
Un alt aspect este să resetezi APN-ul, setările de la Access Point Names la configurația default(apăsând acolo sus în dreapta pe cele 3 puncte).
Cartela SIM este de preferat să fie din generația nouă, dacă o ai de foarte mult timp, chiar dacă funcționează solicită înlocuirea ei.
Contactează şi operatorul să verifice şi la ei cum apar serviciile în cazul abonamentului tău.
Testele acestea de viteză sunt fluctuante în diferite momente ale zilei, asta ştiu în cazul meu când performanțele cresc foarte mult după ora 0.00 când traficul de date nu este atât de mare. Apasă pe HOSTERION SRL şi testează alegând şi alte servere. Dacă indiferent ce alegi tot slabi sunt parametrii, încearcă ce ți-am scris la început dar mergi pe ideea că poate fi şi o problemă ce ține strict de operator.
Urmăreşte pe parcursul a câteva zile cum stau lucrurileîn zona ta. Dacă altundeva unde ştii că este un 5G curat ai valori bune, e clar că este de la echipamentele lor. Mai fac lucrări, cine ştie.

Dar ține cont că în spațiul interior chiar dacă apare 5G, nu este 5G. Semnalul poate fi mult mai stabil şi mai performant alegând 4G/3G/2G(auto connect).
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Asta am eu la orange în casă in Cluj pe 5G. Merge mai bine ca netul fix din casă. Am plecat de la Vodafone acum 2 săptămâni și pot spune că e net superior orange până acum.SmartSelect_20230321_142918_Speedtest_1000030370_1679401758.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Confirm, obtin curent viteze peste 900Mbps pe 5G la, Orange, după ce au trecut cei 2 ani contractuali, nu am stiut cum sa fug mai repede de la Vodafone care erau cam praf

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Nu știu cum este la Orange dar la Vodafone ai dreptate sunt varză iar eu am Digi care cred că are viteză destul de mare 900 de megapixeli pe secundă am wi fi 6 cu 5g
0 Aprecieri