Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Viteza net

(Subiect creat la: 12-06-2024 09:08 PM)
298 Vizualizări
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Oare e buna viteza la net cu noul router instalat ieri de la Votafone..E pe Wi-Fi, bănuiesc ca pe fir e mai mare.,plus ca e și seara și traficul mai mare.

image

11 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Stiu,si da e tot Wi-Fi 5 ..dar viteza dubla ,e la 1000..tot de 500 aveam si eu..
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Încă nu am încercat pe laptop pe fir cum e..dar cred ca depășește 1G..
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
6GHz nu merge nici pe S24 Ultra inca, cu atat mai putin pe S23 Ultra. Faptul ca poti prinde peste 1Gbps se datoreaza canalelor de 160Mhz existente la WiFi 6 si 6e. Cand va merge si frecventa de 6GHz vor fi viteze de peste 2Gbps (daca ai si internet ce ofera viteza asta)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Au teoretic dar nu sunt activate benzile ca trebuiesc aprobari pe fiecare zona. Dupa ce este luata aprobarea, vine un update care o activeaza. @ElfStone stiu ca era bagat si se informase despre asta, parca zicea ca s-a dat aprobarea pt Romania si ar urma sa vina Samsung cu update...cand, nu stiu. Poate da el mai multe detalii...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O mica corectie ca acum am citit mai atent ce ai scris, WiFi 6e suporta SI FRECVENTA 6GHz...dar nu DOAR 6GHz.WiFi 6e suporta si frecventele 2.4 GHz si 5GHz prezente in WiFi 6 sau anterioare, doar ca sunt alfel alocate canalele si benzile. Deci da, telefoanele pot functiona in WiFi 6e si daca nu se conecteaza pe 6GHz...aceasta ofera viteza cea mai mare insa.

Sunt pe net persoane care au dovedit ca se conecteaza la retele WiFi 6e sau WiFi 7 si au obtinut viteze de 2.4Gbps folosind U7 PRO de la Ubiquity de ex....

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Depinde de ce abonament ai și de router.
Dacă ești mulțumit de viteza, e foarte ok.
Cea mai buna viteza pe care am prins-o pana acum este cea din poza atașată. Încă aștept răspuns de la ANCOM cu privire la rețeaua de 6GHz. După ce o sa fie disponibila pe S24u probabil o sa am viteze de peste 2gbit.1718448996061.jpg
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Viteza e pe fir ssu Wi-Fi?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Wireless pe s24u.
Pe fir am cam 2.300mbps. 1718449632735.jpg
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Fain...si ai cu digi sau Orange?Am văzut Orange..🙂..Bănuiesc ca plătești ceva bănuți pentru el
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Deocamdata am doua linii. Orange, 2.5gbit si Digi 1Gbit.
9 euro este pretul pentru abonamentul de la Orange. 

Asta este pe fir, acum:

ElfStone_0-1718450076058.png

Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nice..viteza luminii 😅