Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryby? Procedury?

(Temat utworzony: 30-04-2025 10:42 AM)
342 Wyświetlenia
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Cześć, może znajdzie się mądrzejsza głowa i mi pomoże.
Próbuje ustawić tak, aby po podłączeniu do konkretnego urządzenia audio BT i otrzymaniu powiadomienia z Messengera zaświecił/wybudził się ekran, bądź dźwięk powiadomienia był wyemitowany przez telefon, a nie te urządzenie.
Jak na razie mam procedurę 
JEŚLI:
------"połączono bt" 
------" otrzymano powiadomienie Messenger " WTEDY:
------"podświetlenie krawędziowe raz".
Jednak jest to słabo widoczne, gdy telefon leży. Próbowałem używać WTEDY:" osobny dźwięk aplikacji- Messenger", ale nie działa to.
Kombinowałem chyba już na wszystkie możliwe sposoby żeby sprawić, że dźwięk messka będzie odtworzony przez telefon, a nie urządzenie. Podświetlenie krawędziowe jak na razie jest jedyną działającą opcją, lecz słabo widoczną.
Próbowałem nawet GOOD LOCK stworzyć efekt z EDGE LIGHTING+ i podłączyć pod procedurę, ale nie da się 😅
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Selixo
Big Cheese
Opcje
U siebie mam ustawione tak. Po połączeniu z bt zmieniasz wyjście multimediów na telefon i wszystkie powiadomienia etc masz na telefonie, a aplikacja wybrana w osobnym dźwięku leci nadal przez bt. Twoim zadaniem jest po prostu po połączeniu zmienić za każdym razem wyjście multimediów. Nie da się tego ustawić przez procedury. 1746020301956.jpg1746020301966.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Kucharz98 A może dodaj sobie coś jeszcze jak na przykład błysk lampą?

Wtedy > Wszystkie akcje > Powiadomienia lampy błyskowej + Powiadomienie świetlne na ekranie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
8 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@Kucharz98 Spróbuj do opcji "Wtedy" > Efekty > Jeden sygnał dźwiękowy.

Ewentualnie ustaw sobie, aby Messenger zawsze był odtwarzany w głośniku telefonu:

Ustawienia > Dźwięk i wibracja > Osobny dźwięk aplikacji > Włącz > Aplikacja (Messenger) + Urządzenie Audio (telefon).

0 Like
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Włączałem to. Dalej miałem dźwięk w urządzeniu BT. Pamiętam kiedyś, że dźwięki "wewnątrz" apki były, ale dźwięk samej wiadomości niestety nie był odtwarzany. Nie mam pomysłu już 😄
0 Like
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Jeden sygnał dźwiękowy wydaje się spoko, ale obawiam się, że pójdzie na urządzenie bt. Sprawdzę to
0 Like
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Okej, pojedynczy dźwięk poszedł na urządzenie tak jak myślałem czyli pozostajemy bez zmian
0 Like
Rozwiązanie
Selixo
Big Cheese
Opcje
U siebie mam ustawione tak. Po połączeniu z bt zmieniasz wyjście multimediów na telefon i wszystkie powiadomienia etc masz na telefonie, a aplikacja wybrana w osobnym dźwięku leci nadal przez bt. Twoim zadaniem jest po prostu po połączeniu zmienić za każdym razem wyjście multimediów. Nie da się tego ustawić przez procedury. 1746020301956.jpg1746020301966.jpg
0 Like
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Kucharz98 A może dodaj sobie coś jeszcze jak na przykład błysk lampą?

Wtedy > Wszystkie akcje > Powiadomienia lampy błyskowej + Powiadomienie świetlne na ekranie.

0 Like
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Tylko to zostanie mi. Dzięki wielkie wszystkim za pomoc
0 Like
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Właśnie widzę. Dzięki wielkie:)
0 Like