Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Supraincalzire

(Subiect creat la: 03-02-2025 09:03 AM)
49 Vizualizări
Adi17
Journeyman
Opțiuni
Am un Galaxy s23 Ultra care de ceva timp sa încălzește extraordinar ,și nici bateria nu mai este în condiții optime ,după câte am observat ,între încărcării. A mai întâlnit cineva asa ceva ?
Menționez ca am telefonul de aprox 1 an și 3 luni 
8 Răspunsuri
Tudy90
Helping Hand
Opțiuni
Încearcă cu Good Guardian din Samsung Store să vezi în ce condiții și cât se încălzește; tot acolo, dai optimizare la aplicații.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Se încălzește in timp ce se incarca?se încălzește in timp ce îl folosesti?Eu am S23 Ultra de 2 ani și nu am probleme cu el.
0 Aprecieri
Adi17
Journeyman
Opțiuni
Se încălzește în permanenta ,când este utilizat ,indiferent de proces
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Adi17 ,

Poți oferi mai multe detalii de context? Ce înseamnă că se încălzește extraordinar? Ai folosit vreo aplicație pentru a afla exact la ce temperatură ajunge? Ce înseamnă că bateria nu mai este în condiții optime? Cât te ține? Ce anume faci cu telefonul? Ai folosit vreo aplicație care îți spune cât consumă fiecare aplicație în parte?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Adi17
Journeyman
Opțiuni
Se încălzește extraordinar, aproape imposibil de ținut în mana ,în condițiile în care navighez Facebook, integram sau tiktok ,nu mai zic în caz de deschid o aplicație care cere ceva mai multa putere ,devine imposibil de ținut în mana .De asemenea ,în momentul în care se incarca ,temperatura urca și ea foarte tare ,aproape imposibil de ținut în mana când se finalizează procesul .Mi se pare puțin ieșit din comun acest lucru ,ținând cont de prețul telefonului la momentul achiziției.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dar tot nu ai zis ce aplicații ai instalate inafară de tik-tok, instagram, Facebook e preinstalat. Dă-i o resetare din fabrică!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut.
Ai aici un ghid cum poți verifica temperatura telefonului și posibilele cauze pentru încălzire excesivă:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/good-guardians-ghid-de-utilizare-p2/td-p/1...

Pune un screenshot cu utilizarea procesorului și lista de aplicații care îl folosesc în momentele în care se încălzește tare. Selectează și opțiunea să arate simultan și utilizarea și temperatura.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca se incazlseste atat de tare... poti incerca o resetare generala in prima faza dar cel mai sigur il trimiti intr-un centru autorizat pentru verificari. 
E posibil sa ai o problema.

Verifica cam ce temperaturi ai si daca sunt excesive.. service.