Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Sunet ciudat la S23 Ultra cand...

(Subiect creat la: 02-08-2023 10:32 PM)
1823 Vizualizări
David889
Hotshot
Opțiuni
Astazi, aveam telefonul pus in pat, cand am vrut sa il ridic (l am apucat din partea stanga de sus) am auzit un sunet ciudat, un pocnit fin... o bataie de fiecare data cand apas cu degetele in zona din stanga camerelor.
Mai are cineva "problema" pe care o descriu eu?
Incercati sa apasati in zona asta

image

37 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Sunetul se aude în acea zonă sau la camera de sus?
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
In zona incercuita din poza
0 Aprecieri
alex3927
Journeyman
Opțiuni
Salut. Poate sa fie sensorul tactic.
0 Aprecieri
Clau2007
Student
Opțiuni
Salut la mine nu se aude cand apas in zona incercuita ...
In schimb se aude la camere cand il scuturi ,il misti ...
Am fost la Vodafone de unde l am achizitionat si mi au spus ca asa se aude de la stabilizatorul optic .
In fine ,cand am niste timp am sa trec la service ul Samsung sa ma lamuresc 100 % .
Numai bine !
0 Aprecieri
LexL
First Poster
Opțiuni
Salut! Am aceeași problema, ai rezolvat ceva?
Clau2007
Student
Opțiuni
Salut . Da am fost . Nu este nici o problema cu telefonul ...
Asa sunt toate , se aude de la stabilizatorul optic .
Am fost si la Vodafone , unde aveau unul expus , si tot asa se aude ...
Deci nu e nici o problema cu ele.
Am un prieten care are s 22 ultra , si tot asa se aude desii telul are camerele mai mici decat s 23 ultra ...
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Sunetul se aude doar zona respectiva? Sau și in zona camerelor? Daca auzi sunetul in zona camerelor, este stabilizarea optica a imaginii. Daca totuși ai dubii in privința sunetului produs și consideri că ar fi o problemă, poți merge la un service autorizat Samsung.
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Totusi, as vrea pe cineva cu un s23 ultra sa verifice
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am verficat eu, nu se aude niciun "pocnit fin" la apăsare în zona indicată de tine. Asigură-te că nu miști telefonul absolut deloc în momentul în care apeși, poate că sunetul pe care l-ai auzit este de la stabilizarea optică.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu misc telefonul cand apas.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Întrebarea mea este de ce apeși? Îți spun sincer că am încercat de 100 de ori sa vad dacă am "problema" asta. Nu știu ce înseamnă la tine apăsat, dar eu până nu am apăsat mai tare, nu am auzit nimic. Și de ce as apăsa tare pe capacul din spate?
Îți dai seama că probabil sunt niște zone unde mai rămâne in pic de spațiu și împingând în capac, normal că se aude, ca nu este vid în interior. Este o compresie pe care o faci
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu apasam, doar ca ieri cand am ridicat telefonul din pat, l am ridicat din partea stanga sus si am auzit sunetul asta, apoi am tot apasat sa vad unde e problema 🤣
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, la mine spre norocul meu, merge totul perfect!
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Ai apasat cu degetele in zona in care am aratat in poza din postare?
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Da, chiar acum i-am dat husa de protecție ( care și l-am curățat un pic de praf în jurul ei), și am apăsat....în afară de stabilizatorul din jurul camerelor, nu am auzit nimic prin apăsare cum ai specificat!
David889
Hotshot
Opțiuni
O sa merg azi in magazin sa vad daca si altele fac la fel..
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ok 👍
0 Aprecieri
AlfaFaraOmega
Voyager
Opțiuni
Salut. In zona aia e placa de baza. Nu inteleg din postarile tale daca sunetul se aude doar d.u.p.a ce apesi sau tot timpul. Al meu nu face niciun zgomot in zona aia. Investigheaza-l la service, pare optiunea corecta in cazul asta. Am avut si eu probleme "unicat" si s-au rezolvat la service pe garantie.
David889
Hotshot
Opțiuni
Se aude doar daca apas. In general ma feresc de service uri pentru ca in cazul telefoanelor se pierde rezistenta la apa si nu mai e ca nou
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Eu știu ca dacă un telefon Samsung are garanție și îl duci la un service, pe lângă reparația necesară intervenției dacă e cazul, îți oferă și garanție pe intervenția dispozitivului! ( pe lângă garanție oferită de producător), deci eu zic că nu ar strica o verificare dacă este în garanție...