Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

schimbare baterie în service Samsung

(Subiect creat la: 01-01-2024 11:20 PM)
1924 Vizualizări
Adi078
Pioneer
Opțiuni
salut am un s23 ultra și deja am 98% sănătatea bateriei și sunt curios dacă pe viitor pot sa trimit telefonul în service Samsung sa îmi schimbe baterie bine înțeles contra costa dar ma interesează dacă pot sa fac asta și dacă mi o schimb în service ul Samsung dacă îmi rămâne rezistenta la apa adică 30 min la maxim 1.5 metri? 
23 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Daca o schimbi într-un service autorizat Samsung, nu vei pierde rezistenta la apă. Eu am schimbat bateria la un Note 10+ acum doi ani într-un service autorizat Samsung din București. Procedura a durat aproximativ o oră și jumătate .De când am schimbat bateria, totul merge impecabil. 🙂
Adi078
Pioneer
Opțiuni
mulțumesc mult
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Deja 98? O zici de parcă ar fi gata de ea 🙂. Bateriile Samsung rezistă destul de bine din câte am văzut. Între 98% și 100% nu este nicio diferență vizibilă, ba mai mult, doar cu mici variații de utilizare de la o zi la alta o să vezi diferențe mai mari de 2% la consum sau timp de utilizare. Dacă în general se zice că după 300 de cicluri bateria ar ajunge la 80%, la Samsung nu prea e așa. Am văzut aici pe forum baterie cu 650 de cicluri și 93% capacitate. Deci eu zic că e cam devreme să te gândești la service. Folosește liniștit telefonul în continuare că până acolo mai este mult 🙂.
Adi078
Pioneer
Opțiuni
nu ma gândesc de pe acum la service dar eram curios dacă la samsung în service rămâne telefon ul cu water proff sau nu o sa mai aibă certificarea
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
unde ai vazut ca ai 98%...?
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Exact la asta ma gandeam si eu...
Multi cred ca o aplicatie ca accubattery sau cum se cheama este 100% exacta.
Adi078
Pioneer
Opțiuni
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred ca tot o porcarie de aplicatie este.
Crezi ca cineva in afara de Samsung poate sa faca ceva ce 'inca' nu e implementat de Samsung ?

Am telefonul de 6 luni si apare 99% ,ceea ce e cam imposibil la cat de mult a fost forjat.

Eu zic sa stai linistit cu genul acesta de aplicatii. Singura chestie e cea facuta de Samsung in aplicatia Members penteu verificarea bateriei1704183245917.jpg
Adi078
Pioneer
Opțiuni
da în primul rand Samsung dacă vroia sa facă asta o putea face de mult
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu am zis si o repet ' procentajul/viata ' bateriei este ceva pur de marketing si user report. Adica tu vezi ca ai viata 90% si el merge normal ,psihologic crezi ca are problema si aici duce la schimbarea bateriei / telefonului. Deci Apple castiga nu userul.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Uite, aici am scris cum funcționează acele aplicații (e valabil pentru toate), și câtă relevanță au informațiile pe care le afișează: practic 0 pentru că nu au acces la acele informații.
https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/accubattery-vs-samsung-diagnostic-consum-c...
0 Aprecieri
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Accubterry și de fapt toate aplicațiile pentru baterie din play store sunt o mizerie.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Inca un test pe telefonul sotiei A51 ,care are bateria distrusa ,dar in aplicatia de mai sus apare 98%.
Deci iti zic sa o stergi .IMG-20240102-WA0000_1000003777_1704183800.jpg
Adi078
Pioneer
Opțiuni
adică nu mai tine deloc bateria?
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Exact , scoate 2-3 ore de SOT , dar aplicatia de mai sus arata viata bateriei 98% , asa ca vorba aia 'do the math' 👍
Adi078
Pioneer
Opțiuni
ma așteptăm să fie o aplicație mai buna dar se pare ca nu e mulțumesc
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Toate aceste aplicatii de monitorizare sau ce fac ele a bateriei sunt fix 0. Ele cred ca fac o estimare a ceva algoritmi sau cine stie cum 'gandesc' ele.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare, Dacă o sa schimbi bateria în service Autorizat Samsung, telefonul tău nu o sa își piardă rezistenta la apa.
Iar în legătură cu bateria...stai calm ca mai ai de așteptat pana când ajunge la 80% . M am uitat prin postările tale și se pare ca ai telefonul din februarie. Adică de aproape un an, iar asta înseamnă că sa dus doar 2% în 12 luni. Deci clar nu o sa te lase prea curând. Chiar dacă se dublează procentajul scăzut în noul an, tot nu ai de ce sa îți faci griji. Practic bateria ta după 2 ani, 100% o sa aibă undeva la aproximativ 94%-92%, ceea ce este super ok!
Pe bune ! 😀 🙂
0 Aprecieri
bwh
Explorer
Opțiuni
Salut,aveți idee de ce samsungul meu s23ultra suna singur asa cu alt ton și pana nu îl închid nu își revine ,vi sa mai întâmplat?menționez ca telefonul este nou din magazin!mulțumesc
0 Aprecieri
Adi078
Pioneer
Opțiuni
mie unul nu mi sa mai întâmplat asa ceva din ce magazin este achiziționat?
0 Aprecieri