Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung sprawdzenie daty produkcji i pierwszego uruchomienia

(Temat utworzony: 26-01-2025 11:41 AM)
96 Wyświetlenia
rb666
Pathfinder
Opcje

Witam. Jak można sprawdzić datę produkcji i pierwszego uruchomienia smartfona?

miroON
Big Cheese
Opcje
dziwne bo u mn dziala 🤔
rb666
Pathfinder
Opcje
No nie wiem wyl.blokade pare razy wklepywałem i nic
miroON
Big Cheese
Opcje
@kamil40013 a tak po za tematem dlaczego sb przyznales rozwiazanie a mi zabrales ??
rb666
Pathfinder
Opcje
Na stronie którą podał kolega wyżej mam date produkcji i koniec gwarancji równe 2 lata telefon z drugiej ręki
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tego typu kody nie działają na niektórych modelach telefonu.
rb666
Pathfinder
Opcje
Czyli coś nie tak? Moje pytania były tj.kontrolne tel.dziala nic nie ścina bateria tylko na poczatku z 100 do 96,95 potrafi spaść wciagu 5 min. uzywania a później jest ok trzyma dobrze nie wiem czemu tak jest
rb666
Pathfinder
Opcje
Może ja coś namieszałem przyznalem rozwiązanie obydwóm Panom
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To nie to, że z telefonem jest coś nie tak. Ja mam S24 w którym kody działają, ale już w A14 tych kodów nie mam, tak samo jak u dwóch znajomych. Nie wiem od czego to zależy może od oprogramowania? W każdym razie nie jest to żaden błąd. Czasem jest tak że bateria, zleci parę procent dość szybciej, a potem się stabilizuje. U siebie mam podobnie.
miroON
Big Cheese
Opcje
aaa ok pytam bo to teraz wazne dla mn Oddaje tel na serwis wiec bedzie to teraz istotne ..Z moich danych wynika ze gwarancja niby skonczyla sie 15 stycznia ale na fakturzze zakupu widnieje data 10 luty wiec gwarancja jak rozumiem jeszcze istnieje ?
miroON
Big Cheese
Opcje
Tez tak mam u siebie Po odlaczeniu ladowarki po naladowaniu do 100% nagle spada juz 1% i widnieje 99% Pytalem u innych i tez tak mają Dziwne to troche